Παρασκευή 14 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παράσταση διαμαρτυρίας σπουδαστών

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χτες στο υπουργείο Παιδείας σπουδαστές της ΑΣΕΤΕΜ - ΣΕΛΕΤΕ, αντιδρώντας στον αντιεκπαιδευτικό νόμο και την κατάργηση της επετηρίδας και διεκδικώντας την αλλαγή του αναχρονιστικού θεσμικού πλαισίου της σχολής.

"Οχι στον εργασιακό και εκπαιδευτικό μεσαίωνα, όχι στην κατάργηση της επετηρίδας", έγραφε το πανό του Συλλόγου ΑΣΕΤΕΜ - ΣΕΛΕΤΕ, που με απόφαση της γενικής του συνέλευσης πραγματοποίησε την κινητοποίηση. "Για όλους έχει ο Θεός... " ήταν, σύμφωνα με τους σπουδαστές που συναντήθηκαν με αρμόδιους του υπουργείου Παιδείας, η απάντηση στο ερώτημά τους τι θα γίνει με την κατάργηση της επετηρίδας. Για τα θέματα, που αφορούν τον κανονισμό λειτουργίας της σχολής (διορισμένη διοίκηση, υποχρεωτικές παρουσίες κτλ. ), οι σπουδαστές δεν έλαβαν συγκεκριμένη απάντηση.

Μετά τη συνάντηση οι σπουδαστές δεσμεύτηκαν ότι θα εξακολουθήσουν να διεκδικούν την απόσυρση των αντιεκπαιδευτικών μέτρων που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ενωση και η "Λευκή Βίβλος", καθώς και την επαναφορά της επετηρίδας, ενημερώνοντας πρώτα από όλα τους σπουδαστές και συντονίζοντας τη δράση τους και με άλλους φορείς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ