Παρασκευή 14 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΡΙΣΑ
Πανάκριβος ο "Καφφές"

Ακόμα πιο ακριβά θα "πληρώσουν τον... Καφφέ" οι Λαρισαίοι, αν τυχόν ξαναεκλεγεί δήμαρχος ο Χρ. Καφφές, εκπρόσωπος της κυβερνητικής πολιτικής στο Δήμο Λάρισας. Στην προειδοποίηση αυτή προχώρησε ο Χρ. Χαλκιάς,δημοτικός σύμβουλος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν μέλη της κίνησης "Συνεργασία για τη Λάρισα".

Στη συνέντευξη - στην οποία συμμετείχαν ακόμα ο Αρ. Λαμπρούλης πρώην δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τ. Σκυλλάκος και Ειρ. Κατσίγρα - ασκήθηκε κριτική στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και προβλήθηκαν οι θέσεις της Κίνησης για τη λύση των προβλημάτων των δημοτών.

Αναφερόμενος στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες, ο Χρ. Χαλκιάς τόνισε:

Για το Περιφερειακό Νοσοκομείο ότι καθυστερεί η λειτουργία του λόγω λιτότητας, ενώ συζητείται η υποβάθμισή του με τη μεταφορά προσωπικού από το Νομαρχιακό Νοσοκομείο.

Για το Θεσσαλικό Θέατρο ότι η απώλεια του κινηματοθεάτρου "Γαλαξίας" μεθοδεύτηκε, ενώ δεν έχει δρομολογηθεί το έργο της ΟΥΗΛ.

Για την εκποίηση δημοτικών οικοπέδων,ότι υπήρξαν χαριστικές πράξεις και φωτογραφικές δημοπρατήσεις.

Για τις προσλήψεις,μέσω ΔΕΤΠΟΛ, ότι αποδεικνύονται πως οι απολύσεις των 67 εργαζομένων είχαν γίνει για λόγους μικροκομματικούς, πελατειακούς και ρουσφετολογικούς κι όχι λόγω της νομιμότητας. Ενώ οι νέες προσλήψεις γίνονται "από το παράθυρο" κι αφορούν, ανάμεσα σε άλλους, συγγενείς μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος ο Χρ. Χαλκιάς υπογράμμισε ότι ο δήμος οδηγείται σε οικονομικό αδιέξοδο και η νέα Δημοτική Αρχή θα κληθεί να "βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ