Παρασκευή 14 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ της ΠΕΑΕΑ και το Πνευματικό Κέντρο του δήμου διοργανώνουν σήμερα στις 6 μμ,εκδήλωση που θα γίνει στην αίθουσα του Παλιού Δημαρχείου (Πλατεία Ηρώων), για τα 57 χρόνια του αλβανικού έπους και τα 56 χρόνια της ίδρυσης του ΕΑΜ. Επίσης θα λειτουργεί το τριήμερο 14 - 15 - 16/11/97,στον ίδιο χώρο, έκθεση ντοκουμέντων της Εθνικής Αντίστασης.
  • Το Παράρτημα ΔΑΦΝΗΣ της ΠΕΑΕΑ και ο δήμος καλούν τους αγωνιστές,

τους φίλους της Αντίστασης και το λαό του δήμου να πάρουν μέρος στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του μνημείου της Εθν. Αντίστασης, που θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου Δάφνης την Κυριακή 16 - 11 - 97 στις 12 το μεσημέρι.

  • Τα Παραρτήματα ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΘΗΒΩΝ της ΠΕΑΕΑ σε συνεργασία με την Κοινότητα Πύλης Δερβενοχωρίων,την Κυριακή 16 - 11 - 97 στις 10.30 πμ διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν της επετείου της ιστορικής Μάχης της Πύλης ενάντια στα χιτλεροναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Καλούνται τα Παραρτήματα Αττικής - Βοιωτίας, οι φίλοι της Αντίστασης, η νεολαία και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Γενική Συνέλευση
  • Το ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Μέσης Ανατολής (ΠΣΑΜΑ),καλεί τα μέλη του σε τακτική εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 19 - 11 - 97 στις 10 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕΑΕΑ (Λυκούργου 10, 4ος όρ. είσοδος από τη στοά, πίσω από του "Λαμπρόπουλου"). Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ θα επαναληφθεί την επομένηΤετάρτη 26 - 11 - 97,στην ίδια αίθουσα και την ίδια ώρα.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων (που γίνεται στα γραφεία της ΠΣΑΜΑ) λήγει τη Δευτέρα 17 - 11 - 97.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ