Τρίτη 9 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ...ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!
ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΦΤΕΡΝΑ
σύνθλιψης λαών και χωρών

Μετά τις χτεσινές... διευκρινίσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας μεγάλωσαν οι ανησυχίες για τη νέα δομή του οργανισμού της συνωμοσίας και του εγκλήματος, όπως χαρακτηρίζει το ΝΑΤΟ με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ

Η νέα δομή του ΝΑΤΟ σηματοδοτεί τον εγκλωβισμό της Ελλάδας σε ένα νέο φαύλο κύκλο, με τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο έλεος του ΝΑΤΟ και το έδαφός της ορμητήριο των νέων ιμπεριαλιστικών σχεδίων της "νέας τάξης". Οι χτεσινές "εξηγήσεις" που έδωσε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλος επιβεβαιώνουν και ενισχύουν τις ανησυχίες. Η χώρα παραδίδεται άνευ όρων στα ΝΑΤΟικά επιτελεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπουργός Αμυνας παραδέχτηκε πως η Ελλάδα αποδέχτηκε τη νέα δομή εν λευκώ, καθώς - όπως είπε - τα προβλήματα θα είναι από δω και μπρος στη φάση υλοποίησης της συμφωνίας.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για την προσπάθεια συγκάλυψης των στόχων που εξυπηρετεί η νέα δομή του ΝΑΤΟ και τονίζει την επιτακτική ανάγκη διεθνούς συντονισμού της πάλης ενάντια στη νέα δομή, ώστε η νέα στρατηγική αυτού του οργανισμού συνωμοσίας και εγκλήματος, που στρέφεται κατά των λαών και των χωρών που εναντιώνονται στα σχέδιά του, να αποκρουστεί και να μη νομιμοποιηθεί στις συνειδήσεις των λαών.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ