Τρίτη 9 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κανείς δεν τους κάνει χάρη...

Υπέρ της επαναπρόσληψης 500 εργαζομένων στα ΕΛΤΑ που δικαιώθηκαν στα δικαστήρια τάχθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μπ. Αγγουράκης

Υπέρ της επαναπρόσληψης 500 περίπου εργαζομένων στα ΕΛΤΑ, οι οποίοι έχουν δικαιωθεί από τα δικαστήρια και εξετάζεται η υπόθεσή τους στα αντίστοιχα εφετεία, τάχθηκε χτες ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μπάμπης Αγγουράκης,κατά τη διάρκεια Ερώτησής του προς το υπουργείο Μεταφορών. Οπως επισήμανε, η αναγκαιότητα της πρόσληψης είναι εμφανής λόγω των υπηρεσιών που προσέφεραν στα ταχυδρομεία, σε διαφόρους τομείς εργασίας.

Παίρνοντας το λόγο ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Εμμανουήλ Λουκάκης,σημείωσε ότι το αν θα εργαστούν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι στα ΕΛΤΑ είναι θέμα για το οποίο έχουν κληθεί να αποφανθούν τα δικαστήρια και τα ΕΛΤΑ θα εφαρμόσουν την όποια απόφασή τους.

Ανταπαντώντας ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μπάμπης Αγγουράκης, παρατήρησε ότι οι 500 περίπου υπάλληλοι "καλύπτουν πάγιες και σημαντικές ανάγκες στα ταχυδρομεία μάλιστα και σε μία εποχή που αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό και βαδίζουμε προς τις γιορτές. Δεν πρόκειται κανείς να τους κάνει καμία χάρη. Πρόκειται απλώς να εφαρμοστεί η νομοθεσία. Θα είναι άσχημο τα ΕΛΤΑ να περιμένουν τα δικαστήρια για μια κατάσταση η οποία είναι φανερή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ