Τρίτη 9 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι διαφορές...

Σαν δεν ντρέπεται, γέρος άνθρωπος! Για τον Γ. Μαρίνο ο λόγος - γνωστό στέλεχος του δημοσιογραφικού συγκροτήματος Λαμπράκη - ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα, καλεσμένος του Συνδέσμου Βιομηχανιών, την περασμένη Παρασκευή, μέρα του μεγαλειώδους αγροτικού συλλαλητηρίου, και, μιλώντας σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, "έβγαλε τα απωθημένα του".

Κατ' αρχήν επιτέθηκε, όπως το συνηθίζει άλλωστε, στους αγρότες και ιδιαίτερα στους ηγέτες τους, συκοφαντώντας τους ασύστολα, επειδή οργανώνουν τους αγώνες της αγροτιάς.

Εκεί, όμως, που κυριολεκτικά "έδωσε τα ρέστα του", ήταν όταν αναφέρθηκε επί μακρόν και λεπτομερώς - αναμασώντας γνωστές ανιστόρητες ...διατριβές - στις "ερωτικές παρασπονδίες" του ...Λένιν και του ...Μαρξ, αποδείχνοντας, όπως ισχυρίστηκε, "την ανηθικότητα των στελεχών του κομμουνιστικού κινήματος και της Αριστεράς"!

Ξέρετε ποια είναι η διαφορά της "σοβαρής δημοσιογραφίας", τύπου Μαρίνου, μ' εκείνην της "κρεβατοκάμαρας" των "ριάλιτι σόου"; Η μεν πρώτη "κοιτάζει" στην "κλειδαρότρυπα" του παρελθόντος, η δε δεύτερη σ' αυτήν του παρόντος. Ουδεμία άλλη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ