Τετάρτη 21 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΣ
Τακτική αποπροσανατολισμού

Ανακοίνωση της Αχτιδικής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ

Για αποπροσανατολισμό και εξαπάτηση των δημοτών καταγγέλλει την πλειοψηφία και την αξιωματική αντιπολίτευση στο Δήμο Μύρινας, η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ,καθώς τον τελευταίο χρόνο αναλώνονται σε αλλεπάλληλες δικαστικές διαμάχες, σε βάρος των σημαντικών προβλημάτων του νησιού. Αυτές αφορούν σε οικονομικές ατασθαλίες στον εν λόγω δήμο, στην ουσία όμως "πρόκειται για αλληλοκατηγορίες σχετικά με το ποιος είναι ο χειρότερος διαχειριστής των δημοτικών ζητημάτων".

"Στόχος να σύρουν τους δημότες στη σύγκρουση των προσωπικών τους συμφερόντων. Να αρχίσουν να αποδέχονται την ποινικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής", καταγγέλλει η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου. Αποτέλεσμα; "Τα προβλήματα - όπως το αποχετευτικό δίκτυο, ο βιολογικός καθαρισμός, το σχέδιο πόλης - μεγαλώνουν, λύσεις δε δρομολογούνται, ούτε καν συζητούνται. Προετοιμάζεται το έδαφος για την ιδιωτικοποίηση όλων των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχει ο δήμος".

Παράλληλα, η συνεχιζόμενη αυτή δικαστική διαμάχη πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης, δίνει την ευκαιρία στο δήμαρχο για ψευτοηρωικές πράξεις, όπως η ακινητοποίηση των βυτιοφόρων του δήμου, σε ένδειξη, δήθεν, διαμαρτυρίας. "Την ίδια στιγμή, καταγγέλλει η Αχτιδική Επιτροπή, με ευθύνη του δημάρχου τα αυτοκίνητα του δήμου κυκλοφορούν ανασφάλιστα και χωρίς πινακίδες". Καλεί, τέλος, τους δημότες της Μύριμνας να καταδικάσουν έμπρακτα, με την ψήφο τους, την πολιτική που ακολουθείται τις τελευταίες τετραετίες στο δήμο. Πολιτική που στόχο έχει τη μετατροπή του δήμου σε επιχείρηση, σε φορομπηχτικό μηχανισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ