Τρίτη 3 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγωνιστικό κλίμα και στην Κρήτη

Με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που ξεκινούν μεθαύριο Πέμπτη, απειλούν οι εκπρόσωποι των αγροτών της Κρήτης, στην περίπτωση που η κυβέρνηση συνεχίσει την αδιαφορία της για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Οι αγρότες του νομού Ηρακλείου θα αποκλείσουν για 14 ώρες το αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης", με τη συμμετοχή και των αγροτών των νομών Λασιθίου και Ρεθύμνου, σύμφωνα με σχετική απόφαση των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων.

Ωστόσο, πολλά ερωτηματικά έχει δημιουργήσει η τακτική της ΟΑΣ Νομού Ηρακλείου, να εξαγγέλλει τον αποκλεισμό του αεροδρομίου μόλις λίγες μέρες πριν την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου, ενώ είναι γνωστή η έλλειψη εμπιστοσύνης των αγροτών προς τις νόθες διοικήσεις του συνδικαλιστικού οργάνου.

Μεθαύριο, αγρότες από δεκάδες περιοχές του νομού Χανίων θα προχωρήσουν στο συμβολικό αποκλεισμό της Νομαρχίας, ενώ θα καταγγείλουν και την ΟΑΣ του νομού για τις νοθείες και τα φιλοκυβερνητικά παιγνίδια της μέχρι σήμερα. Να σημειωθεί ότι, χτες, η τοπική Ομοσπονδία, έκανε γνωστή απόφασή της για επ' αόριστον αποκλεισμό της Νομαρχίας Χανίων απ' την ερχόμενη Δευτέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ