Τρίτη 3 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε όλη τη χώρα

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χτες και εκατοντάδες αγρότες της Πρέβεζας. Στις 10.30 π.μ., ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για αγώνες της Συντονιστικής Επιτροπής του νομού, συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της πόλης και την απέκλεισαν για μισή ώρα συμβολικά. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τη Νομαρχία και την Περιφερειακή Διοίκηση, όπου επέδωσαν ψήφισμα.

Αύριο, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πρέβεζας με τους Αγροτικούς Συλλόγους και τους Συνεταιρισμούς της περιοχής θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ακτίου, στις 6.30 το απόγευμα, με θέμα την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα, ενώ ήδη αποφάσισαν να κάνουν συγκέντρωση στις 10 του Φλεβάρη, μέρα που στη Λευκάδα θα δικάζονται 28 συνάδελφοί τους για τις περσινές κινητοποιήσεις στο Ακτιο. Στο διάστημα αυτό κλιμάκια της ΣΕΑ Πρέβεζας θα πραγματοποιούν ενημερωτικές περιοδείες στα χωριά του νομού.

Σάμος
Μεγαλειώδης ήταν και η χτεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ελαιοπαραγωγών, κτηνοτρόφων και ψαράδων της Σάμου, που συγκεντρώθηκαν το πρωί στο Εργατικό Κέντρο του νησιού. Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν οι διοικήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων,ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Σάμου και οι Σύλλογοι Αλιέων Σάμου.Μετά τη συγκέντρωση οι αγρότες και οι αλιείς του νησιού πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε στη νομαρχία όπου δόθηκε ψήφισμα. Ιωάννινα

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν σήμερα και τα Γιάννενα.Οι αγρότες θα συγκεντρωθούν στις θέσεις Συνάντηση και Βελισάριο,στις 10 π.μ. και θα πορευτούν προς τη Νομαρχία.

Κεφαλονιά

Τον αγώνα ξεκινούν σήμερα και οι αγρότες της Κεφαλονιάς. Μετά από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα του νησιού, θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με τα αγροτικά μηχανήματα στις 10 π.μ. στο Ληξούρι,στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο.

Αιτωλοακαρνανία

Μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, θα πραγματοποιηθούν αύριο δύο συλλαλητήρια διαμαρτυρίας στις θέσεις Χαλαζιά Μεσολογγίου και γέφυρα Αχελώου,στις 10 π.μ.

Ζάκυνθο

Αύριο, επίσης, ξεκινούν κινητοποιήσεις και στη Ζάκυνθο. Ο αγρότες του νησιού θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με τα αγροτικά τους μηχανήματα στις 10 π.μ. στη θέση Λούμπα.

Κέρκυρα

Θερμό και αγωνιστικό χαιρετισμό στους αγωνιζόμενους αγρότες της χώρας απευθύνει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας.Οπως σημειώνει, η αγροτιά δίνει για μια ακόμη χρονιά τη μεγάλη μάχη της επιβίωσης. Στα πλαίσια αυτά η ΟΑΣ Κέρκυρας διοργανώνει παγκερκυραϊκό αγροτικό συλλαλητήριο στις 23 του Φλεβάρη. Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 6 μ.μ., θα γίνει σύσκεψη στην αίθουσα του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζονται οι αγωνιστικές δράσεις(2023-01-24 00:00:00.0)
Συντονισμένο αγωνιστικό μήνυμα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική σε Υγεία και Προσφυγικό(2019-10-17 00:00:00.0)
Βγαίνουν τη Δευτέρα στους δρόμους(2009-01-10 00:00:00.0)
"Νεκρώνει" αύριο η Λέσβος(1998-02-17 00:00:00.0)
Αγωνιστικός παλμός σε όλη τη χώρα(1998-02-14 00:00:00.0)
Επεκτείνονται σε όλη τη χώρα(1998-02-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ