Σάββατο 21 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα

Αρχή με την πικετοφορία στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως τη Δευτέρα στις 7.30μ.μ.

Σειρά κινητοποιήσεων έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα το Μέτωπο Παιδείας Περιστερίου, απαιτώντας την κατάργηση του αντιεκπαιδευτικού νόμου 2525/97, καθώς και την άμεση επίλυση των χρόνιων και τοπικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μάρτη στις 7.30 το απόγευμα, οι φορείς του Μετώπου Παιδείας θα πραγματοποιήσουν πικετοφορία στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως.Την Κυριακή 29 Μάρτη στις 10 το πρωί έχουν προγραμματίσει ημερίδα για την "Τεχνική και Νυχτερινή Εκπαίδευση και το Ν. 2525/97". Συνάντηση με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα έχουν οι φορείς του Μετώπου στις 3 Απρίλη, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στις 7.30 το απόγευμα. Τέλος, οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν στις 9 Απρίλη, όπου και θα γίνει παμπεριστεριώτικη συγκέντρωση, στην πλατεία Αγ. Αντωνίου στις 7 το απόγευμα.

Το Μέτωπο Παιδείας Περιστερίου απαιτεί την άμεση κατάργηση του νόμου 2525/97 για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, διεκδικώντας αναβάθμιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης, αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο 15% του κρατικού προϋπολογισμού, ανέγερση σύγχρονων σχολείων, μείωση μαθητών ανά τμήμα, άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών, μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών, ενιαίο δημόσιο δωρεάν 12χρονο σχολείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ