Σάββατο 21 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΩΚΙΔΑ
Συγκεντρώσεις Δημοτικών Κινήσεων

Τις θέσεις και το πρόγραμμα δράσης της, ενόψει δημοτικών εκλογών, θα συζητήσει, την 1η Απρίλη 1998, η "Δημοτική Κίνηση για την Αμφισσα".Με σύνθημα "για ένα δήμο μαχητικό, διεκδικητικό, με το λαό, για το λαό", η Δημοτική Κίνηση καλεί τους πολίτες της Αμφισσας στη συγκέντρωσή της, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου, με στόχο "να τεθεί τέρμα σε όλους όσοι έδωσαν εξετάσεις μέχρι σήμερα και απέτυχαν". Στη συγκέντρωση θα γίνει επίσης απολογισμός της δράσης της παράταξης.

"Για ένα Δήμο Γραβιάς με το λαό, για το λαό", η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" της πόλης διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση στις 5 Απρίλη, ώρα 10.30 πμ, στην ταβέρνα του Θ. Μακρυνιώτη "Ο Πελαργός", στη Μαριολάτα. Με στόχο "να γυρίσουμε σελίδα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας, στο νέο Δήμο Γραβιάς", η δημοτική παράταξη θα προχωρήσει στη διαμόρφωση θέσεων και στην έκδοση της εκλογικής διακήρυξης, ενώ θα εκλεγεί και Γραμματεία. Σε σχετική ανακοίνωσή της, η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" σημειώνει πως θα συζητηθεί "η ανάγκη συγκρότησης μιας πλατιάς Δημοτικής Κίνησης, για ένα μαχητικό και διεκδικητικό δήμο. Για να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια στις κυβερνητικές αντιλαϊκές πολιτικές, που έχουν οδηγήσει και την περιοχή μας στο μαρασμό και την εγκατάλειψη".

Πρωτοβουλία συζήτησης, ώστε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Δεσφίνας,διοργανώνει, την Παρασκευή, 27 Μάρτη, η "Κίνηση Πρωτοβουλίας". Σε σχετική ανακοίνωση της Κίνησης σημειώνεται πως "στη Δεσφίνα υπάρχει ανάγκη για ένα δήμο που δε θα συμβιβάζεται με τις κυβερνητικές αντιλαϊκές πολιτικές, που δε θα κουκουλώνει τα τοπικά προβλήματα, που θα παλεύει μαζί με τους κατοίκους, ενάντια στο μαρασμό και την εγκατάλειψη". Αναφερόμενη στις εξελίξεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Κίνηση τονίζει πως "η ακολουθούμενη πολιτική που χαράσσεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και υλοποιείται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τις δυνάμεις της ΝΔ και του ΣΥΝ, αλλά και του ΔΗΚΚΙ, μετατρέπει ένα λαϊκό θεσμό σε επιχείρηση, που πουλά τις υπηρεσίες της στους δημότες, επιβάλλοντας νέους αντιλαϊκούς φόρους και ανταποδοτικά τέλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ