Τετάρτη 1 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες δημοτικών κινήσεων

Συγκέντρωση - συζήτηση στον Αγιο Αρτέμιο - Γούβα διοργανώνει η Επιτροπή του Β Διαμερίσματος της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα".Στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ, στην οδό Λεάγρου 12, σήμερα Τετάρτη, στις 7.00 το απόγευμα, θα παρευρεθεί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Λεων. Αυδής.Θα συζητηθούν η πορεία προς τις δημοτικές εκλογές, καθώς και τα προβλήματα της περιοχής.

  • Η Διοικούσα Επιτροπή της Δημοτικής Αναγέννησης Αγίων Αναργύρων καλεί τους φίλους και τα μέλη της στη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 5 Απρίλη στις 10 το πρωί στο Α' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Νικολάου Πλαστήρα 107, δίπλα στη ΔΕΗ). Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι ο απολογισμός της παράταξης, η διακήρυξη για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου.
  • Η Διοικούσα Επιτροπή της Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας καλεί τα μέλη και τους φίλους της να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Απρίλη, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου). Στη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνει ανακήρυξη του επικεφαλής της ΔΔΕ και υποψήφιου δημάρχου και θα γίνει προγραμματισμός της προεκλογικής μάχης.
  • Ανοιχτή σύσκεψη - συγκέντρωση πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή 5 Απρίλη η Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Βριλησσίων με κύρια θέματα την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου και τον καθορισμό των στόχων της Κίνησης για τις επόμενες εκλογές. Η συγκέντρωση θα γίνει στο "Στέκι της Νεολαίας" (Ολύμπου και Φλωρίνης) στις 10.30 το πρωί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ