Τετάρτη 8 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σκυλοπαρέες...

"Αύγουστο μήνα βράδυ στις 10, ο κ. Νάιλς έρχεται εσπευσμένα, γιατί δε θυμάμαι τι είχε γίνει. Και επειδή μου είπε ότι έχω φέρει το σκύλο μου, γιατί δεν είχα κανέναν στο σπίτι μαζί μου και για να μη μείνει κλειδωμένος μέσα στο αυτοκίνητο και ουρλιάζει, σας πειράζει που τον έδωσα στον θυρωρό του υπουργείου και τον κρατάει έξω; Εγώ, γνωστός λάτρης πάσης φύσεως σκύλων, έχω δύο - τρεις ήδη, είπα, μόλις άκουσα σκύλος, του είπα φέρ' τον επάνω.

Τον έφερε τον σκύλο, ο σκύλος μπήκε εκεί πέρα, ξάπλωσε πάνω από τα πόδια μου και τον εχάιδευα και περνάγαμε όλοι πολύ ωραία και οι δύο μας και ο σκύλος. Ούτε το χαλί κατούρησε, ούτε τον έφερε μέσα. Μετά διάβασα στις εφημερίδες ότι ο Νάιλς έφερε το σκύλο του και αυτό δείχνει την περιφρόνηση που έχει προς το υπουργείο και κατούρησε το χαλί του γραφείου και σαχλαμάρες.

Οπως ξέρετε τα σκυλιά δεν κατουράνε τα χαλιά του γραφείου. Πρέπει να μην έχεις ιδέα από σκυλιά για να νομίζεις ότι ένα σκυλί κάποιας ηλικίας ή κάποιου κύρους και περιωπής θα κατουρήσει ένα χαλί. Δεν υπάρχει καμία τέτοια ιστορία. Απλώς τότε, να μην με καταγγείλετε γιατί κάνω παρέα με σκύλους, αλλά σας διαβεβαιώ ότι τους προτιμώ από ορισμένους ανθρώπους τους οποίους έχω γνωρίσει".

Τα παραπάνω είναι απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εξωτερικών Θ. Πάγκαλου. Το δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια για να μην... αλλοιώσουμε το ύφος και το ήθος της διπλωματίας που ασκεί ο εν λόγω υπουργός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ