Τετάρτη 8 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Με αφορμή την επέτειο των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος για την ενημέρωση των εργαζομένων, όσον αφορά στα επίκαιρα και γενικότερα προβλήματα και τις θέσεις του ΚΚΕ, Κομματικές Οργανώσεις διοργανώνουν τις επόμενες μέρες τις παρακάτω εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις - συνεστιάσεις:

Σήμερα Τετάρτη
  • Οι ΚΟ Αγ. Βαρβάρας του ΚΚΕ οργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου "ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ" (πρώην "Κουκλάκι") στις 7.00 μ.μ. με ομιλήτρια την Φρόσω Κορτζίδου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • H Κομματική Οργάνωση Αμαρουσίου του ΚΚΕ προσκαλεί σε εκδήλωση που διοργανώνει, στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης (Μιλτιάδου 4), με θέμα: "Ρατσισμός - ξενοφοβία, φαινόμενα του καπιταλισμού". Θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Οι ΚΟ του 4ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση, ώρα 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Στάνλεϊ" (Πλ. Καραϊσκάκη) με θέμα: "Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ". Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση στα ΚΑΠΗ Κέντρου (Καρδίτσας 6) στις 7.00 μ.μ. με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Πετραλώνων του ΚΚΕ οργανώνουν συγκέντρωση στα γραφεία τους (Τρώων 45) ώρα 6.30 μ.μ. με θέμα: "Για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση σύμμαχο στις λαϊκές διεκδικήσεις".
  • Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τους συντρόφους και φίλους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που γίνεται, ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ, με θέμα: "Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και δημοτικές εκλογές".
  • Η ΚΟ Ελληνικού του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση στο Δημαρχείο Ελληνικού, ώρα 6.30 μ.μ., με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις". Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.
Πέμπτη - Παρασκευή
  • Η ΚΟΒ Αϊ - Γιώργη Κοκκινιάς του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση που θα γίνει την Πέμπτη ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της (πλ. Αϊ - Γιώργη). Θέμα της συζήτησης είναι: "Η αντιλαϊκή λαίλαπα της κυβέρνησης. Θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ".
  • Η ΚΟ ΔΕΗ καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος σε συγκέντρωση αύριο Πέμπτη 9 Απρίλη ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Πτολεμαϊδας με θέμα: "Οι εξελίξεις στις ΔΕΚΟ και στη ΔΕΗ και οι θέσεις του ΚΚΕ".Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Σταμπολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Γιαννιτσών του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση στο κέντρο "Πανόραμα" στο Πενταπλάτανο Γιαννιτσών την Παρασκευή 10 Απρίλη στις 9 μ.μ.Ομιλητής θα είναι ο Α. Χατζηκώστας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών από τη Χίο προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ σε σύσκεψη που οργανώνει στα γραφεία της ΚΟΑ το Σάββατο 11 Απρίλη και ώρα 7 μ.μ.
  • Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις συσκέψεις:

Σήμερα Τετάρτη ώρα 7 μ.μ. γίνεται σύσκεψη με επαγγελματοβιοτέχνες στην Καλαμάτα (γραφεία της ΝΕ). Το Σάββατο 11.4 ώρα 8 μ.μ. στα Φιλιατρά στα γραφεία της ΚΟΒ. Την Κυριακή 12/4 ώρα 7 μ.μ. στο ΧΑΝΔΡΙΝΟ.Τη Δευτέρα 13/4 ώρα 7 μ.μ. στο ΠΕΤΑΛΙΔΙ και την Τρίτη 14/4 ώρα 8 μ.μ. στους ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ στα γραφεία της ΚΟΒ.

  • Οι ΚΟ Αλίμου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση την Κυριακή 12.4.98 στις 11.00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Ιωνίας 96) με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις".

Οι ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση τη Δευτέρα 13.4.98 στις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου). Σε ανακοίνωση - κάλεσμα τονίζεται ότι η πολιτική υποτίμησης του Λαού πρέπει να ανατραπεί, το σημερινό πολιτικό σκηνικό πρέπει ν' αλλάξει. Να βγει στο προσκήνιο το λαϊκό κίνημα με στόχο να ανατραπεί το κυρίαρχο μπλοκ δυνάμεων που στηρίζουν αυτή την πολιτική κτλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ