Πέμπτη 14 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλλες κεντρικές πορείες

Εκτός από την κορυφαία πορεία από τον Μαραθώνα στην Αθήνα, την Κυριακή 17 του Μάη πραγματοποιούνται και οι εξής πορείες ειρήνης σε άλλες περιοχές της χώρας.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αχαϊας διοργανώνει την καθιερωμένη διαδήλωση και πορεία προς την αμερικάνικη βάση του Αραξου την Κυριακή 17 Μάη.Οι αγωνιστές της Ειρήνης θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. με δωρεάν πούλμαν και ΙΧ αυτοκίνητα από την πλατεία Γεωργίου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ. με αποκλεισμό της ΝΑΤΟικής βάσης. Στις 6.30 μ.μ. θα γίνει εκδήλωση στην Κ. Αχαγιά. Στις 7.30 μ.μ. με αφετηρία τις Εργατικές Κατοικίες στην Ανθεια θα γίνει Πορεία Ειρήνης, η οποία θα καταλήξει στην Πλ. Ελευθερίας, όπου και θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

  • Οι Σύλλογοι του Φυσικού και των Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πάτρας συμμετέχουν στην αντιιμπεριαλιστική πορεία στη ΝΑΤΟική βάση του Αραξου.

- Στη Λάρισα η πορεία Ειρήνης θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. από τη Φαλάνη και θα καταλήξει στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου.

- Στο Βόλο η πορεία θα ξεκινήσει από την Ιωλκό και θα καταλήξει στην παραλία του Βόλου.

- Στην Καρδίτσα η πορεία θα ξεκινήσει από τη Σέλκιζα και θα τερματίσει την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

- Στα Τρίκαλα στις 6.30 μ.μ. από την Κοινότητα Μεγαλοχωρίου και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ στις 9 μ.μ. θα στηθεί λαϊκό πανηγύρι στην Ασκληπιού με τη συμμετοχή 15 δημοτικών μουσικών συγκροτημάτων.

- Στην Ικαρία η πορεία που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης, με τη συμμετοχή όλων των φορέων του νησιού, θα ξεκινήσει από το Τσουράδο και θα καταλήξει στον Αγιο Κήρυκο.

Την επόμενη βδομάδα

- Στο Ακτιο,την Κυριακή 24/5,μεγάλη διαδήλωση έξω από την αμερικάνικη βάση.

- Στην Κομοτηνή οι Επιτροπές Ειρήνης όλης της Θράκης διοργανώνουν μεγάλη πορεία ειρήνης καταγγελίας των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στα Βαλκάνια, την Κυριακή 24/5,με κατάληξη το πάρκο της πόλης, όπου θα γίνει εκδήλωση με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ