Σάββατο 11 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
Είμαστε δεσμευμένοι από το λαό

Σε συγκέντρωση κατοίκων μίλησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Κωνσταντινίδης και ο Ν. Μπατιστάτος εκ μέρους της ΝΑΣ Αθήνας

Κάλεσμα συσπείρωσης όλων όσοι θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση που σήμερα επικρατεί στο Δήμο Νέας Σμύρνης, έστειλε προχτές το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας"Γ. Κωνσταντινίδης.

"Ο δήμος, τόνισε στη διάρκεια ανοιχτής συγκέντρωσης που διοργάνωσε η παράταξη στην πλατεία Σκατζουράκη, έχει γυρίσει την πλάτη στα προβλήματα των δημοτών. Αλλά διέξοδος υπάρχει. Είναι η άμεση δράση, η δημιουργία ενός δημοτικού μετώπου με προγραμματικές συγκλίσεις και κοινές προσπάθειες για μια πορεία του δήμου σε διεκδικητική και δημιουργική κατεύθυνση προς όφελος των δημοτών".

"Τα λαϊκά αυτά συμφέροντα - όπως τόνισε από την πλευρά του ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Αθήνας Ν. Μπατιστάτος,που παραβρέθηκε στην εκδήλωση - η "Δημοτική Πρωτοβουλία" πάλεψε να τα περιφρουρήσει".

"Ομως σήμερα, επισήμανε, επικρατεί μια θύελλα που πάει να σαρώσει όλες τις κατακτήσεις που με αγώνες πολύχρονους οι εργαζόμενοι είχαν κερδίσει και αν δεν αντιτάξουμε αντίδραση δυναμική στην πολιτική της υποταγής στα μεγάλα συμφέροντα, δεν μπορούμε να περιμένουμε καλύτερα αποτελέσματα".

Παράλληλα, αφού αναφέρθηκε στην υποβάθμιση της παραγωγικής βάσης της χώρας, στις μεθοδεύσεις μετατροπής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε προωθητήρα της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων και των άλλων αντιλαϊκών επιλογών της κυβέρνησης, τόνισε: "Οι νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές είναι μια ευκαιρία για μια σαφή απάντηση με την ψήφο σας ότι αυτή η πολιτική δεν πάει άλλο. Μια ευκαιρία να πούμε όχι στο ξεπούλημα της χώρας και στην εκμετάλλευση των εργαζομένων".

Χαρακτηριστική όμως ήταν και η τοποθέτηση της εκπροσώπου της Επιτροπής Στήριξης των νέων της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας", Χρ. Μπέλλου: "Για τα δικά μας "Θέλω" η "Δημοτική Πρωτοβουλία" απέδειξε ότι μάχεται εδώ και 4 χρόνια. Αν βγει ενισχυμένη από τις εκλογές του Οκτώβρη αυτά τα "Θέλω" θα τα κάνει πράξη".

Ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας" αναφέρθηκε διεξοδικά στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολιτική που ασκεί η σημερινή δημοτική αρχή στο λαό της περιοχής, παρουσίασε έναν πλήρη απολογισμό της δράσης της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και τους άξονες της δράσης της παράταξης το επόμενο διάστημα, με επίκεντρο τα καθημερινά προβλήματα και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής. "Γιατί η "Δημοτική Πρωτοβουλία", όπως τόνισε, δεν είναι ανεξάρτητη. Είναι εξαρτημένη και δεσμευμένη από το κάθε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, που έχει ο δημότης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ