Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΛΩΡΙΝΑ
Τραμπούκικη επίθεση σε υποψήφιο δήμαρχο

ΝΕ Φλώρινας του ΚΚΕ: Η επίθεση δεν είναι άσχετη με το συνεχώς εντεινόμενο αυταρχικό και αντικομμουνιστικό κλίμα

"Το λαϊκό κίνημα είναι σε θέση να περιφρουρήσει τις δημοκρατικές κατακτήσεις και να βάλει φραγμό στον αυταρχισμό και τον αντικομμουνισμό". Το μήνυμα αυτό στέλνει η Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕ) Φλώρινας του ΚΚΕ σε όσους ασπάζονται τις παραπάνω ..."ιδέες", με αφορμή απροκάλυπτη επίθεση που δέχτηκε το μέλος της και υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας της "Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης", Γιώργος Μούλης.Ηταν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, όταν ο Γ. Μούλης, επιστρέφοντας στο σπίτι του, δέχτηκε επίθεση από δύο άγνωστους τραμπούκους, οι οποίοι τον χτύπησαν στο κεφάλι, με επαγγελματικό τρόπο - σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των γιατρών - και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

"Η επίθεση αυτή δεν είναι άσχετη με το συνεχώς εντεινόμενο αυταρχικό και αντικομμουνιστικό κλίμα, απόρροια της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, αλλά και της απήχησης των θέσεων του ΚΚΕ και της αύξησης της επιρροής του", σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Φλώρινας του ΚΚΕ. Και καλεί το λαό να απομονώσει και να καταδικάσει όλους τους κύκλους που ονειρεύονται και επεξεργάζονται σχέδια για επιστροφή σε μαύρους καιρούς, όπου θα κυριαρχούν η βία, ο αυταρχισμός και ο αντικομμουνισμός.

"Καλούμε το λαό της Φλώρινας - καταλήγει η ΝΕ του ΚΚΕ στην ανακοίνωσή της - να δυναμώσει και να στηρίξει τους αγωνιστικούς συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ, τόσο στη νομαρχία, όσο και στους δήμους, σαν καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς τους κύκλους του αυταρχισμού, της βίας και του αντικομμουνισμού".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ