Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές

Με επιτυχία συνεχίζεται η προφεστιβαλική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα. Το κεντρικό σύνθημα του Φεστιβάλ, "Είμαστε νέοι - έχουμε δικαιώματα. Η αμφισβήτηση και η οργή μας να γίνουν δύναμη δημιουργίας και αντεπίθεσης για ό,τι μας ανήκει. Μαζί μπορούμε", ταξιδεύει από πόλη σε πόλη και από νομό σε νομό, μεταφέροντας το μήνυμα της αντίστασης και της αντεπίθεσης της νέας γενιάς, ενάντια στην αντιλαϊκή αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης. Στην Αθήνα, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς το στήσιμο του 24ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ", που σε λίγες μέρες, από τις 17 έως τις 20 Σεπτέμβρη θα φιλοξενήσει, τους Κνίτες και τις Κνίτισσες, τους νέους και τις νέες, από όλη την Ελλάδα. Με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς οι Κνίτες και οι Κνίτισσες έχουν μπει δυναμικά στη μάχη της διακίνησης του εισιτηρίου.

Το πρόγραμμα των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων για σήμερα και τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

  • Σήμερα Τρίτη:

Στην Καμάρα Θεσσαλονίκης, στις 8.30 μ.μ. με θέμα: "Θεσσαλονίκη - ΝΑΤΟικό ορμητήριο ή λιμάνι φιλίας των βαλκανικών λαών;". Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μιχάλης Σπυριδάκης,υποψήφιος νομάρχης με τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Θεσσαλονίκης".

  • Αύριο Τετάρτη:

Στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

  • Την Πέμπτη:

Στην Ιστιαία.

  • Την Παρασκευή:

- Τριήμερες εκδηλώσεις, στην Παραλία της Χαλκίδας (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή), με ομιλητή τον Λάζαρο Μυλωνά,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Λιβαδειά, με ομιλητή τον Χρήστο Τσοκάνη,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Το Σάββατο:

- Στο Μεσολόγγι.

- Στο Πασαλιμάνι, στον Πειραιά, με ομιλήτρια τη Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Φλώρινα, με θέμα: "Τοπική Αυτοδιοίκηση και νεολαία", με ομιλητή τον Σωτήρη Αμαξόπουλο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ