Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Ούτε βήμα χωρίς την κυβέρνηση!

Στην υπεράσπιση και στήριξη των αντιλαϊκών επιλογών της κυβέρνησης, τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και γενικότερα, επιμένει ο δήμαρχος Αθηναίων Δ. Αβραμόπουλος και γι' αυτό δηλώνει απροκάλυπτα ότι δε θεωρεί αντίπαλο την κυβέρνηση, καθώς και ότι "τίποτα δεν μπορεί να γίνει για την Αθήνα, αν δε συνεργαστούμε"!

Προκειμένου να μην αφήσει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες, αποδεικνύει, άλλη μια φορά, ότι είναι πιο κυβερνητικός και από τους κυβερνητικούς υποψηφίους: "Δε θα ανοίξουμε μέτωπο με την κυβέρνηση", ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στην "Απογευματινή". Στο ίδιο μήκος κύματος, δηλώνει ότι θα συνεχίσει αυτό που έκανε και την προηγούμενη τετραετία, "δηλαδή μια συνεχής και επίμονη πρόταση για συνεργασία και συνεννόηση", γιατί, όπως διευκρινίζει, "τίποτα δεν μπορεί να γίνει για την πόλη αν δε συνεργαστούμε".

Από την άλλη, ο Αβραμόπουλος δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του για έναν ευρύτερο ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου και αναφέρει ότι "σαν οι καιροί το θελήσουν" θα παρέμβει "στη γενικότερη πορεία της ελληνικής κοινωνίας", αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι το αξίωμα του δημάρχου το βλέπει ως εφαλτήριο για την ανάδειξή του στο πολιτικό σκηνικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ