Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΤΡΑ
Στο Κάστρο οι εκδηλώσεις

Την Κυριακή η ομιλία του Δημήτρη Γόντικα

Διήμερες εκδηλώσεις διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο και την Κυριακή στο Κάστρο της Πάτρας το ΝΣ Αχαϊας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:

  • Σάββατο 9.30 μ.μ.: Ομιλία του Αλέκου Μαρινάκη,μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τον Μπάμπη Τσέρτο.
  • Κυριακή 9.30 μ.μ.: Ομιλία του Δημήτρη Γόντικα,μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με πολιτικό τραγούδι από την Μαρία Δημητριάδη και τον Γιάννη Θωμόπουλο.

Στη διάρκεια του διημέρου θα γίνουν συζητήσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Θα υπάρξει πρόγραμμα με λαϊκούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του Παμμικρασιατικού Συλλόγου. Θα λειτουργήσουν: βιβλιοπωλείο, αναψυκτήριο, εκθέσεις φωτογραφίας και σκίτσου, χώρος μαθητών, ταβέρνα με ρεμπέτικο πρόγραμμα, παιδότοπος, θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο. Επίσης, θα δοθούν συναυλίες με τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα: "Φωνή Βοώντος","Αρνητικά Φορτία","Τυφλοί Οραματιστές","Χαμένοι Ταξιδιώτες", EX - RAYTED,"Φτηνό Ευέλικτο και Απασχολήσιμο Μουσικό Δυναμικό",CRUCIFIED DEATH.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ