Πέμπτη 26 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στα παιδιά που θέλουνε τη ζωή

"Εμείς που γυρίσαμε από τον Αδη, θα νικήσουμε. Οι αξίες και τα ιδανικά δε χάθηκαν. Πάρε πνοή απ' το όνειρο. Σπάσε τα δεσμά σου τούτη τη στιγμή. Θα νικήσουμε".

Αυτά είπε προχτές το βράδυ ο Βασίλης στη "Σφεντόνα". Ο Βασίλης είναι στη θεραπευτική μονάδα του "18 Ανω".

Κι ύστερα ο Βασίλης με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη, τραγούδησαν τα "Χρόνια Πολλά", "στα παιδιά που ονειρεύονται/ στα παιδιά που τα θέλουνε όλα".

Σήμερα το βράδυ το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) οργανώνει εκδήλωση στο ιστορικό βιβλιοπωλείο "Ελευθερουδάκη" (Πανεπιστημίου 17) στις 6μμ.

Σ' αυτή την εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του λιθογραφείου του ΚΕΘΕΑ με το όνομα "Σχήμα και Χρώμα". Θέμα της εκδήλωσης είναι: "Οχι μόνο θεραπεύειν αλλά και... επιχειρείν".

Το ΚΕΘΕΑ δεν έφτιαξε βέβαια την παραγωγική μονάδα για να πλασαριστεί στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία. Θα έχει βέβαια κάποια έσοδα - και ευτυχώς καθώς η κυβέρνηση προσηλωμένη στην ΟΝΕ σφαγίασε τον προϋπολογισμό του ΚΕΘΕΑ - αλλά το λιθογραφείο θα χρησιμεύσει για την εκπαίδευση των μελών που βρίσκονται στο στάδιο της κοινωνικής επανένταξης.

Προχτές λοιπόν στη "Σφεντόνα" με ευθείες βολές κατά των ναρκωτικών και της ναρκο - κουλτούρας. Σήμερα με το "Σχήμα και Χρώμα" του ΚΕΘΕΑ.

Στα παιδιά, λοιπόν, που τη θέλουνε τη ζωή και δείχνουν το δρόμο για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ