Σάββατο 19 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Πάντα παρόντες

Με τη διαβεβαίωση ότι η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" (ΝΑΣ) Δυτικής Αττικής θα είναι πάντα μπροστά στους αγώνες και δίπλα στους κατοίκους της περιοχής, παρόλο που δε θα εκπροσωπηθεί στο νέο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ο Αντώνης Χοροζάνης,επικεφαλής της ΝΑΣ, χαιρέτισε στην τελευταία συνεδρίαση του τωρινού Νομαρχιακού Συμβουλίου, που έγινε προχτές το βράδυ.

"Το καινούριο Νομαρχιακό Συμβούλιο θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ μεγάλες δυσκολίες, αφού η επίθεση της κυβέρνησης προς τα εισοδήματα των εργαζομένων θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση", τόνισε Αντ. Χοροζάνης και συμπλήρωσε ότι με τις προτάσεις, τις συστάσεις και τις παρεμβάσεις της, η ΝΑΣ ακόμα και εκτός Νομαρχιακού Συμβουλίου θα μπορέσει να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του θεσμού και του θεσμικού οργάνου.

"Παρόλο που ο δικός μας συνδυασμός από την αρχή διαφώνησε με τον τρόπο που λειτουργούσε το Νομαρχιακό Συμβούλιο και με το ρόλο του νομάρχη πιστεύουμε ότι με τις θέσεις μας κατορθώσαμε να παρουσιάσουμε τη διαφορετική άποψη και να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων", σημείωσε ο Αντ. Χοροζάνης και κατέληξε ότι η ΝΑΣ θα είναι παρούσα σε όλα τα Νομαρχιακά Συμβούλια και με τις προτάσεις της θα βοηθά στο ξεπέρασμα των δυσκολιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ