Τρίτη 22 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ
Είναι γνωστοί οι ένοχοι

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Τους μηχανισμούς, που "δρουν με μεθοδικότητα, ακρίβεια, και επιδεικνύουν ικανότητες ειδικά εκπαιδευμένων", κατήγγειλε με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, καλώντας την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Μετά την προβοκατόρικη έκρηξη μηχανισμού, στο κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του Λεων. Αυδή, επαναλαμβάνεται από ορισμένα ΜΜΕ το γνωστό παραμύθι περί βεντέτας ΚΚΕ και αναρχικών!

Η τέτοια παρουσίαση του ζητήματος, με βάση ανώνυμα τηλεφωνήματα ή συνθήματα μασκοφόρων, συγκαλύπτει την ουσία του και στοχεύει στον αποπροσανατολισμό από τη δραστηριότητα των σκοτεινών μηχανισμών. Δραστηριότητα, που στο κέντρο της προσοχής της έχει το αγωνιστικό κίνημα του λαού και της νεολαίας.

Οι δήθεν αναρχικοί είναι στην πραγματικότητα εντολοδόχοι διάφορων υπηρεσιών και δεν έχουν σχέση με άτομα αναρχικών αντιλήψεων. Είναι κουκουλοφόροι προβοκάτορες, κατευθυνόμενοι και επιλεγμένοι για τέτοιους ρόλους. Δρουν με μεθοδικότητα, ακρίβεια και επιδεικνύουν ικανότητες ειδικά εκπαιδευμένων. Και πρέπει να αναζητηθούν σε κρατικούς και μη μηχανισμούς, σε διάφορες υπηρεσίες, που δρουν σε ξέφραγο αμπέλι.

Αυτή είναι η ουσία, που το ΚΚΕ την καταγγέλλει και καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ