Τρίτη 22 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καταδικάζουν

Ανακοινώσεις καταγγελίας της βομβιστικής επίθεσης εξέδωσαν μια σειρά φορείς και οργανώσεις, ενώ πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το γραφείο του Λεων. Αυδή, για να εκφράσει τη συμπαράστασή του.

Η ΑΚΟΑ "καταγγέλλει τη βομβιστική επίθεση που έγινε στο δικηγορικό γραφείο του Λέοντα Αυδή, υποψηφίου δημάρχου της Δημοτικής Παράταξης "Συμπαράταξη για την Αθήνα". Θεωρεί ότι οι ενέργειες τέτοιου είδους και μάλιστα κατά προσώπων με αποδεδειγμένη αγωνιστική διαδρομή και κοινωνική ευαισθησία, με οποιαδήποτε "δικαιολογία" κι αν επενδύονται, είναι από κάθε άποψη απαράδεκτες και μόνο ζημιά στους αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και στο κίνημα γενικότερα προκαλούν".

Σε ανακοίνωσή της η "Πράσινη Πολιτική", επισημαίνει: "Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του Λεων. Αυδή, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Συμπαράταξη για την Αθήνα" γνωστού αγωνιστή για το ύφος και την ευρύτητα του πολιτικού ορίζοντά του.

Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική επίθεση, όχι μόνο γιατί πίσω από κάθε τρομοκρατική πράξη, μπορεί να κρύβονται "σκοτεινά" ελατήρια που άλλα δηλώνουν πως είναι και άλλα είναι στην πραγματικότητα, αλλά και γιατί σε μια εποχή που τα πολιτικά στεγανά "ραγίζουν", τέτοιες ενέργειες δυσκολεύουν το διάλογο για την εξεύρεση μιας λύσης διαφορετικής από τις προτάσεις του κατεστημένου".

Ο Δ. Μπέης και το "Κίνημα για την Αθήνα" καταδικάζουν τη βομβιστική ενέργεια "που έγινε στο γραφείο του γνωστού αγωνιστή Λέοντα Αυδή, του δημοτικού συμβούλου, που επί σειρά ετών έντιμα εκπροσωπεί το λαό στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες δεν εξυπηρετούν τους γνήσιους δημοκρατικούς και λαϊκούς αγώνες

".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ