Παρασκευή 7 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝ
"Ανώριμα" αιτήματα!

Την ώρα που η κυβέρνηση αποφάσιζε το ματοκύλισμα των αγωνιζόμενων αγροτών, διάλεξε ο ΣΥΝ για να αναλάβει πρωτοβουλία στήριξης, ουσιαστικά, της κυβέρνησης Σημίτη. Ο ΣΥΝ εμφανίστηκε να αναζητεί "διέξοδο" από την... "κρίση" που όπως υποστηρίζει δημιουργεί ο αγώνας των αγροτών, χωρίς να στηρίζει το σύνολο των έξι αιτημάτων που έχουν θέσει στην κυβέρνηση οι αγροτικές κινητοποιήσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χτες αργά το βράδυ το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού, η κυβέρνηση καλείται "να προχωρήσει τώρα αμέσως σε έναν ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο με τους αγρότες, προκειμένου να ικανοποιήσει ορισμένα ώριμα αιτήματά τους (! ) ", κι αυτό προκειμένου να υπάρξει "θετική διέξοδος από τη διαφαινόμενη όξυνση της κρίσης". Να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, που τελείωσε χτες το απόγευμα.

Φαίνεται ότι οι δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών του Συνασπισμού όπως ο Μ. Παπαγιαννάκης, η Μ. Δαμανάκη κι ο Π. Κουναλάκης, τις προηγούμενες μέρες, που έκαναν λόγο για ανεύθυνα και ανέφικτα αιτήματα των αγροτικών αγώνων, έχουν πιάσει για τα καλά τόπο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ