Παρασκευή 7 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΑΣΑ
3ο Εκκίνηση ΔΑΣ για τις εκλογές στο Συνδικάτο

Δυναμικά ρίχνονται στον προεκλογικό αγώνα οι κομμουνιστές εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, ενόψει των εκλογών στο Συνδικάτο τους, που έχουν οριστεί για το διήμερο 1 - 2 Απρίλη 1997.

Σήμερα, στις 6 μ.μ., η ΔΑΣ (υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ), συγκαλεί την πρώτη ανοιχτή προεκλογική σύσκεψη, στα νέα γραφεία της ΕΣΑΚ (Σόλωνος 130). Η ΔΑΣ καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη σημερινή σύσκεψη και να διατυπώσουν τις δικές τους απόψεις - προτάσεις για τα προβλήματα του κλάδου και το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν, και να συζητήσουν για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα στις αστικές συγκοινωνίες, αλλά και τα σχέδια της κυβέρνησης για το μέλλον των δημόσιων συγκοινωνιών.

Από την ερχόμενη βδομάδα θ' αρχίσουν και οι τοπικές γενικές συνελεύσεις στους χώρους δουλιάς.

Σημειώνεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, γίνονται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, καθώς τα προβλήματα στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών είναι εκρηκτικά και, όπως όλα δείχνουν, λείπει η πολιτική βούληση για την επίλυσή τους.

Οι κομμουνιστές εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες και αυτή τη φορά, σταθερά και αταλάντευτα, θα δώσουν άλλη μια "μάχη" για: 100% δημόσιες αστικές συγκοινωνίες υπέρ του επιβατικού κοινού, με σεβασμό στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, επιδότηση των συγκοινωνιακών φορέων από τον κρατικό προϋπολογισμό, ανανέωση του στόλου, προσλήψεις, εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ