Παρασκευή 7 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο Βόλο

Πληθαίνουν οι εκδηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα των αγροτών από άλλες παραγωγικές τάξεις και ομάδες. Χτες, στο Βόλο, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση συμπαράστασης στους ξεσηκωμένους αγρότες. Συγκέντρωση κατά την οποία καταγγέλθηκε η κυβέρνηση για τον αυταρχικό κατήφορο τον οποίο ακολουθεί και ζητήθηκε η άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των αγροτών.

Συγκεκριμένα, χτες το απόγευμα εκατοντάδες εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων Συνδικαλιστών Βόλου και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας. Εκεί, με συνθήματα, εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην εξεγερμένη αγροτιά και την αντίθεσή τους στην αυταρχική στάση της κυβέρνησης.

Στους συγκεντρωμένους μίλησε το μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας Τάκης Τριανταφυλλάκος,ο οποίος κατήγγειλε την κυβέρνηση για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της, ζήτησε να αποσυρθούν οι μονάδες καταστολής από το θεσσαλικό κάμπο και υπογράμμισε την ανάγκη οι κυβερνώντες να σκύψουν πάνω στα προβλήματα των αγροτών και να ανοίξουν διάλογο μαζί τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις της Πανθεσσαλικής Επιτροπής Αγώνα των Αγροτών, στους δρόμους του Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ