Πέμπτη 15 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ,με σύνθημα: "Μαζί στον αγώνα, στο χορό και το τραγούδι", διοργανώνει συνεστίαση αύριο Παρασκευή 16 του Ιούλη για διασκέδαση σε μια ανάπαυλα μετά τις ευρωεκλογές. Η συνεστίαση γίνεται στα "ΠΕΡΙΞ" στη Ν. Πέραμο, ώρα 9 μμ Θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο βουλευτής Σερρών του ΚΚΕ Σταύρος Παναγιώτου.
  • Πρόσκληση σε εκδήλωση - συζήτηση για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών που διοργανώνουν τη Δευτέρα 19 Ιούλη και ώρα 8 μμ, στην αυλή των γραφείων της ΚΟΒ Ανω Ιλισίων (Σειλιστρίας 9, στο ύψος της 5ης στάσης Ανω Ιλισίων, τηλ. 7714.875), απευθύνουν οι κομμουνιστές των Ανω Ιλισίων.

Στην εκδήλωση καλούνται "όλοι όσοι συναντηθήκανε στην κάλπη με τους κομμουνιστές, καθώς και κάθε άνθρωπος καλής θέλησης, που αναζητεί μια άλλη, προοδευτική διέξοδο για τους εργαζόμενους, το λαό μας, τη νεολαία, την πατρίδα μας", αναφέρεται χαρακτηριστικά και προστίθεται: "Το ζήτημα τώρα είναι να ξανασυναντηθούμε στους αγώνες".

Στη Μεσσηνία

Η ΝΕ Μεσσηνίας καλεί τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος, τους εργαζόμενους και τους νέους της Καλαμάτας, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η ΚΟ Καλαμάτας, σήμερα Πέμπτη ώρα 8 μμ,για την υπεράσπιση των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών, της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών δικαιωμάτων και για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ανεργίας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από την πλατεία 23ης Μαρτίου.Καλείται το εργατικό κίνημα του νομού να συντονιστεί με το ΠΑΜΕ για να σταματήσουμε το εγκληματικό χέρι της κυβέρνησης που ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία, διαλύει την κοινωνική ασφάλιση, "εκτελεί" τα εργασιακά δικαιώματα, υποτάσσει τη χώρα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και ενισχύει τους κατασταλτικούς και αντιδημοκρατικούς μηχανισμούς.

  • Κλιμάκιο της ΝΕ Μεσσηνίας, αύριο, Παρασκευή 16 Ιούλη, ώρα 12 το μεσημέρι θα δώσει, στα γραφεία της ΝΕ, συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ με θέμα: "Συμπεράσματα απ' τις εκλογές και η δράση του Κόμματος για τα λαϊκά προβλήματα".
  • Αντιπροσωπείες της ΝΕ θα συναντηθούν:

- Με το νομάρχη Μεσσηνίας, αύριο Παρασκευή στις 10 πμ.

- Με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, αύριο Παρασκευή ώρα 7 μμ.

Στην Πέλλα

Περιοδεία στο Νομό Πέλλας πραγματοποιεί, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, 15 και 16 Ιούλη, ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του θα επισκεφθεί συνεταιρισμούς, όπου θα έχει συναντήσεις με διοικήσεις και παραγωγούς, ενώ θα μιλήσει και σε ανοιχτές συγκεντρώσεις του Κόμματος. Το πρόγραμμα της περιοδείας του Σπ. Στριφτάρη περιλαμβάνει συγκεκριμένα:

Πέμπτη 15 Ιούλη

- Επισκέψεις σε συνεταιρισμούς της Σκύδρας.

- 7 μμ περιοδεία σε Ριζάρι

- 8 μμ περιοδεία σε Σεβαστιανά

- 9 μμ περιοδεία σε Ριζό

Αύριο Παρασκευή 16 Ιούλη

- Συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ

- Επίσκεψη σε ΕΑΣ Γιαννιτσών

- 7 μμ περιοδεία σε Καλή

- 8 μμ περιοδεία σε προφήτη Ηλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ