Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΚΕ
Ολοι σήμερα στις 8 μ.μ. στο Πεδίον του Αρεως

Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα

Η Αθήνα της εργατιάς αλλά και της ανεργίας, της φοιτητικής, της άνεργης και της μισοεργαζόμενης νεολαίας, των περήφανων αλλά και πολλαπλά κοροϊδευόμενων από τον δικομματισμό γηρατειών, η Αθήνα των αυτοαπασχολούμενων που συντρίβονται από τα πολυκαταστήματα και των μειονοτήτων που γίνονται πάμφθηνο κρέας στα νύχια των εργοδοτών, η ΚΟΚΚΙΝΗ Αθήνα, απόψε βάζει τα γιορτινά της, σηκώνει τις σημαίες και κατεβαίνει στη δικιά της προεκλογική συγκέντρωση. Την κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ, που πραγματοποιείται στις 8 το βράδυ, στο Πεδίον του Αρεως με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Τα μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε Αθήνα, Πειραιά, Αττική δουλεύουν ασταμάτητα για την προετοιμασία και την επιτυχία της συγκέντρωσης.

Σε κάθε γωνιά του Λεκανοπεδίου έχουν ήδη αναρτηθεί οι αφίσες που καλούν σ' αυτήν, ενώ το κάλεσμα της μαζικής συμμετοχής ηχεί σε εργασιακούς χώρους, σε συνοικίες, σε σχολεία, παντού όπου περιοδεύουν και εξορμούν αυτές τις μέρες τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος, στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας για την εκλογική ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Τα κλιμάκια του ΚΚΕ καλούν τους εργαζόμενους, τους ανθρώπους του μόχθου από τα μικρομεσαία λαϊκά στρώματα, να δώσουν το «παρών» στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική του, να δηλώσουν και με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση την απόφαση για συμπόρευση με το ΚΚΕ στην κάλπη και στις μάχες που θα ακολουθήσουν μετά και θα είναι σκληρές.

Οι προσυγκεντρώσεις για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθούν όλες στις 7 μ.μ., στα παρακάτω σημεία:

  • ΧΑΥΤΕΙΑ: Οι Οργανώσεις της Σπουδάζουσας και ΤΕΙ της ΚΝΕ, καθώς και η Κομματική Οργάνωση ΑΕΙ - ΤΕΙ.
  • ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ: Ολες οι κλαδικές Οργανώσεις της ΚΟΑ.
  • ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ: Οι Κομματικές Οργανώσεις της ΚΟΑ των 5ου-6ου Διαμερισμάτων, των Βόρειων, Βορειοδυτικών και Βορειοανατολικών Συνοικιών.
  • ΟΜΟΝΟΙΑ: Οι Κομματικές Οργανώσεις της ΚΟΑ των Δυτικών, Νότιων, Νοτιοανατολικών, Νοτιοδυτικών, Ανατολικών Συνοικιών, καθώς και οι Κομματικές Οργανώσεις των 2ου, 3ου-4ου και 1ου-7ου Διαμερισμάτων.
  • ΟΜΟΝΟΙΑ (πρώην «Μπακάκος»): Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά, καθώς και η Κομματική Οργάνωση Αττικής.
Πούλμαν για τη συγκέντρωση

Για τη διευκόλυνση της προσέλευσης και αποχώρησης από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μια σειρά από ΚΟ δρομολογούν πούλμαν. Συγκεκριμένα:

-- Γαλάτσι: Στις 6.15 μ.μ. από το παλιό τέρμα.

-- Χαλάνδρι: Στις 6 μ.μ. από την πλατεία Χαλανδρίου (Α. Παπανδρέου και Αγ. Γεωργίου).

-- Αργυρούπολη: Στις 6 μ.μ. από το Δημαρχείο.

-- Ελληνικό: Στις 6 μ.μ. από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

-- Ηλιούπολη: Στις 6.15 μ.μ. από τα γραφεία της ΚΟ, Μαρίνου Αντύπα 33.

  • Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον του Αρεως θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ, σήμερα Τετάρτη, 12 Σεπτέμβρη, στις 10.15 μ.μ. αμέσως μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα «Νορβηγία - Ελλάδα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ