Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΠΑΝΤΕΙΟΣ
Με ψήφο στο ΚΚΕ να εκφραστεί η δυσαρέσκεια

Περιοδεία του Θ. Πέτσα, υποψήφιου βουλευτή του Κόμματος στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας

Κάλεσμα στους φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου και στους εργαζόμενους στο Ιδρυμα να ενισχύσουν στις εκλογές της Κυριακής το ΚΚΕ, απηύθυνε χθες ο υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας και υποψήφιος διδάκτορας του Παντείου Θ. Πέτσας.

Κατά τη διάρκεια περιοδείας του χθες στους χώρους του Πανεπιστημίου συνοδευόμενος από μέλη της ΚΝΕ, μαζί με το μοίρασμα του προεκλογικού υλικού του Κόμματος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους φοιτητές και τους εργαζόμενους για τις προτάσεις του ΚΚΕ, η αγωνιστική δράση του οποίου δεν τους είναι άγνωστη, αφού η ΚΝΕ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις κινητοποιήσεις που αναπτύχθηκαν στο Πάντειο όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η διαπίστωση από την περιοδεία είναι ότι οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι όλο και πιο ανοιχτά συζητάνε για τις θέσεις του ΚΚΕ και προβληματίζονται για την κατάσταση που βιώνουν μέσα στο πανεπιστήμιο ως αποτέλεσμα της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζοντας στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ. Με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει από τις πολιτικές που ακολούθησαν οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις και ιδιαίτερα κατά την τελευταία 20ετία, φαίνεται ότι διαμορφώνεται ένα κλίμα δυσαρέσκειας και καταδίκης τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ. Κλίμα που, με την ακούραστη δουλιά των μελών και των φίλων του ΚΚΕ, μπορεί να εκφραστεί με την υπερψήφιση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων του Κόμματος την ερχόμενη Κυριακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ