Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Γιώργος Μπουλούγαρης

πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων στους Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και της διοίκησης του ΕΚΑ

Ο Γιώργος Μπουλούγαρης
Ο Γιώργος Μπουλούγαρης
«Στις 17 Σεπτέμβρη χρειαζόμαστε ακόμα πιο ισχυρό λαϊκό κίνημα. Ενα κίνημα που θα σηκώσει το βάρος της αντίστασης στη νέα αντεργατική λαίλαπα που έρχεται είτε στην κυβέρνηση είναι η ΝΔ είτε το ΠΑΣΟΚ. Ενα κίνημα που έχει ξεκάθαρους ταξικούς στόχους, σταθερές αξίες και πάνω απ' όλα τη θέληση να παλέψει.

Και αυτό το κίνημα θα είναι ακόμα πιο δυνατό αν από την κάλπη της Κυριακής βγει αποφασιστικά ενισχυμένο το ΚΚΕ. Γι' αυτό στηρίζω και ψηφίζω ΚΚΕ. Γι' αυτό καλώ τους εργαζόμενους να κάνουν τώρα το βήμα. Να πάνε στην κάλπη με σταθερό το χέρι και καθαρή τη σκέψη. Να καταδικάσουν το δικομματισμό. Να μαυρίσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που μας μαυρίζουν τη ζωή. Να στοχέψουν καθαρά. Να μη σκορπίσει η ψήφος στα διάφορα αναχώματα. Να χτυπήσουν στην καρδιά την πλουτοκρατία, την πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Να σμίξουμε και στην κάλπη με τους κομμουνιστές, όπως σμίξαμε στους αγώνες μαζί τους, για το μεροκάματο, την Κοινωνική Ασφάλιση, την Παιδεία και την Υγεία. Να πορευτούμε μπροστά. Να ανοίξουμε το δρόμο για μια μεγάλη κοινωνικοπολιτική συμμαχία που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι και τ' άλλα λαϊκά στρώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ