Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μίλησαν οι Μανώλης Συντιχάκης και Γιάννης Πρωτούλης

Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του πραγματοποίησε το ΚΚΕ, χτες το βράδυ, και στο Ηράκλειο.

Ηταν μια γνήσια λαϊκή συγκέντρωση στην οποία μίλησε ο Μανώλης Συντιχάκης, υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Ηρακλείου και ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθηνών. Οι κομμουνιστές, οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ, έστειλαν μήνυμα ότι θα συνεχίσουν το δύσκολο και ανηφορικό δρόμο, φτάνοντας στο σπίτι κάθε λαϊκής οικογένειας με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, καλώντας τους να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του Κόμματος στις 16 Σεπτέμβρη.

Με τις κόκκινες σημαίες να κυματίζουν στην πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο κι ενώ τα συνθήματα υπέρ του ΚΚΕ δονούσαν την ατμόσφαιρα, ανέβηκε στο βήμα ο Μανώλης Συντιχάκης, καλώντας τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες, τους νέους και τις νέες να μην υποκύψουν στα ψεύτικα διλήμματα του δικομματισμού, να υπερψηφίσουν μαζικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, για να εκλέξουν κομμουνιστή βουλευτή και στο νομό Ηρακλείου. «Δώστε μας τη δύναμη να τους χορέψουμε στο ταψί», κάλεσε χαρακτηριστικά τους συγκεντρωμένους για να επισημάνει: «Είμαστε γνωστοί, μας ξέρει ο λαός! Ποτέ δεν κοροϊδέψαμε, ποτέ δεν είπαμε ψέματα, ούτε ψαρεύουμε σε θολά νερά».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Γιάννης Πρωτούλης. Η πολιτική του ΚΚΕ, ξεκαθάρισε, απευθύνεται στους νέους και τις νέες που στα καλύτερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής τους ζουν τον εφιάλτη της ανεργίας και, τώρα, βουλευτές και κομματάρχες του δικομματισμού τούς τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Απευθύνεται στους νέους και τις νέες που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει ευελιξία, μια ζωή - λάστιχο χωρίς δικαιώματα. Στους νέους που θέλουν να κάνουν οικογένεια αλλά το σκέφτονται, στα παιδιά της εργατικής τάξης και των φτωχών οικογενειών που σπουδάζουν και ξέρουν τι θυσίες κάνουν οι δικοί τους, τι στερούνται για ένα πτυχίο που οι περισσότερες πιθανότητές του είναι να γίνει μόνο κορνίζα. Απευθυνόμαστε στους νέους που ζουν τα αδιέξοδα της πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τους καλούμε όλους αυτούς να κάνουν το βήμα, να εμπιστευτούν το ΚΚΕ, να εμπιστευτούν τη δύναμή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ