Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΛΟΥΔΑ
Μόνο το ΚΚΕ φοβάται ο δικομματισμός

Στους εργαζόμενους του «Αστέρα Βουλιαγμένης» μίλησε χτες η υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ

«Αυτή η πολιτική δε διορθώνεται, μόνο ανατρέπεται». Αυτό υπογράμμισε η Γεωργία Φλούδα, υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, μιλώντας χτες στους ξενοδοχοϋπάλληλους στο ξενοδοχείο «ΑΡΙΩΝ», στο συγκρότημα του «Αστέρα Βουλιαγμένης».

Η υποψήφια βουλευτής τόνισε ότι οι εργαζόμενοι έχουν τώρα τη δυνατότητα να απαντήσουν στην αντιλαϊκή πολιτική με την ψήφο τους. Να πάνε στην κάλπη με κριτήριο τα προβλήματά τους. «Οι συνθήκες δουλιάς, οι ελαστικές μορφές απασχόλησης, που βιώνετε και εσείς εδώ, η εντατικοποίηση, η πολυαπασχόληση, οι χαμηλοί μισθοί είναι αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής», παρατήρησε η Γ. Φλούδα και συνέχισε: «Για να μην ξεσαλώσουν παραπέρα οι εργοδότες, για να μην μπορέσουν να περάσουν εύκολα οι όποιες αντιδραστικές ρυθμίσεις, πρέπει να μειωθεί ο δικομματισμός, να ενισχυθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ. Τη δύναμη που θα μας δώσετε μέσα στη Βουλή, το ΚΚΕ θα την αξιοποιήσει για να ανέβει το κίνημα. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι το κίνημα θα πάρει φτερά, γιατί όταν το ΚΚΕ ανεβαίνει και το κίνημα ανεβαίνει».

Αναφερόμενη στην παροχολογία των τελευταίων ημερών, η Γ. Φλούδα τόνισε ότι «καθημερινά μας προκαλούν. Γιατί σ' αυτό που συναγωνίζονται τελικά τα δυο μεγάλα κόμματα είναι ποιος θα μας έχει λίγο λιγότερο φτωχούς». Και μεταξύ άλλων κατέληξε: «Εμείς σας καλούμε το βράδυ των εκλογών να τους κάνετε να χάσουν το χρώμα τους. Να προβληματιστούν και τα δυο κόμματα πώς θα περάσουν τις όποιες αντιδραστικές ρυθμίσεις ετοιμάζουν για την επόμενη μέρα. Να ενισχύσετε αποφασιστικά το ΚΚΕ. Το μόνο κόμμα που φοβούνται είναι το ΚΚΕ, γιατί δεν το έχουν στο τσεπάκι τους».

Ακολούθησε περιοδεία και συζήτηση με τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο «ΝΑΥΣΙΚΑ» εντός του συγκροτήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ