Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ
Ο λαός μπορεί να κάνει ένα σημαντικό βήμα

Σε συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο μίλησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ. Χαιρέτισε ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος βουλευτής Αττικής

«Είναι μεγάλη ευκαιρία για το λαό να κάνει στις 16 του Σεπτέμβρη ένα σημαντικό βήμα. Με ηρωισμό και τόλμη να υπερψηφίσει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και να το ενισχύσει. Να σταθεί μπροστά στην κάλπη και να σκεφτεί, να προβληματιστεί για το ποιο κόμμα είναι το μόνο που ιστορικά εξυπηρετεί τα συμφέροντά του». Αυτό ήταν το κάλεσμα που απηύθυνε ο Κώστας Καζάκος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας χτες το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Ασπροπύργου, για να εισπράξει ιδιαίτερα θερμά χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων. Χειροκροτήματα που έδειχναν την αποφασιστικότητα των κομμουνιστών της περιοχής, ώστε τις μέρες που απέμειναν να μην αφήσουν να χαθεί λεπτό. Να πάει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος άνθρωπο τον άνθρωπο και να μεταφραστεί αυτό σε ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος του Κόμματος στην Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος τόνισε: «Παντού ο λαός εκφράζει τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή του από την πολιτική του δικομματισμού. Ηρθε η ώρα, λοιπόν, αυτή η δυσαρέσκεια να εκφραστεί πλέον και στην κάλπη καταψηφίζοντας το δικομματισμό και ενισχύοντας το ΚΚΕ».

Ο Κώστας Καζάκος επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να επεξεργαστούν στο μυαλό τους όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να μην αφήσουν να τους πιάσουν και πάλι κορόιδο και ψηφίσουν κόντρα στο συμφέρον τους. Ο κόσμος πρέπει να προβληματιστεί, να κρίνει και συγκρίνει. Λέμε να ακούσει τη φωνή του ΚΚΕ γιατί είναι ανιδιοτελής. Τώρα είναι η ώρα και η μεγάλη ευκαιρία για να καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του και να απεγκλωβιστεί από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα οποία υπηρετούν το καπιταλιστικό σύστημα, για το οποίο η μόνη προοπτική του είναι η ανατροπή. Ανατροπή, η οποία μπορεί να γίνει μόνον όταν το θελήσει ο λαός».




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ