Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Βασίλης Πετρόπουλος

Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, πρόεδρος του Συλλόγου Κοινοτικών Υπαλλήλων Νομού Αττικής

«Σαν εργαζόμενος και συνδικαλιστής υποστηρίζω την υπερψήφιση του ΚΚΕ γιατί στάθηκε στο πλευρό των αγώνων των εργαζομένων όλη την προηγούμενη περίοδο χωρίς να συναινέσει σε πολιτικές και λογικές υπονόμευσης των αγώνων μέσα από κοινωνικούς διαλόγους και συμβιβασμούς.

Γιατί τήρησε αταλάντευτα εχθρική στάση απέναντι στις συμβιβασμένες πλειοψηφίες στα συνδικαλιστικά όργανα αντιπαλεύοντας την τακτική του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Σαν αριστερός υποστηρίζω την υπερψήφιση του ΚΚΕ γιατί επιμένει στα κομμουνιστικά ιδεώδη. Γιατί ακόμη και στο ντιμπέιτ ήταν η μόνη φωνή που μίλησε για την πάλη για το σοσιαλισμό. Γιατί είναι η μόνη μαζική πολιτική δύναμη που πέρα από τις Σειρήνες της αστικής ιδεολογίας που έχουν παρασύρει μια σειρά "αριστερούς", το ΚΚΕ επιμένει να υποστηρίζει τις σοσιαλιστικές ιδέες και παράλληλα έχει ανοίξει και τη συζήτηση για μια κριτική θεώρηση των προβλημάτων του σοσιαλισμού που γνωρίσαμε.

Για την ταξική και ιδεολογική του συνέπεια, αλλά και τον καθημερινό αγώνα, η ενίσχυση του ΚΚΕ θα αποτελέσει μια θετική εξέλιξη για το λαϊκό και εργατικό κίνημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ