Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Σήμερα Πέμπτη στις 6 π.μ. τους εργάτες του Δήμου της Νέας Ιωνίας θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Πέμπτη στις 11 π.μ., στο οινοποιείο «Μπουτάρη» στη Νάουσα, θα περιοδεύσει η Σοφία Καλαντίδου, βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Πέμπτη η Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στα εμπορικά της οδού Αθηνάς στον Κορυδαλλό.
  • Σήμερα Πέμπτη ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στις 7 π.μ. στους εργαζόμενους στο ορυχείο Ψαθί στη Μεγαλόπολη. Στις 8.30 π.μ. στον ΑΗΣ Α΄. Στις 11 π.μ. θα συναντηθεί με τα ΔΣ εκπαιδευτικών, διοικητικών υπαλλήλων και φοιτητών των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Στη 1.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, στα γραφεία της ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, επί της πλατείας Κολοκοτρώνη.
  • Σήμερα Πέμπτη στις 12 μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την βουλευτή Λίλα Καφαντάρη, θα επισκεφτεί το μέγαρο της ΕΡΤ ΑΕ προκειμένου να συζητήσει με τους εργαζόμενους.
  • Αύριο Παρασκευή κλιμάκιο της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος, θα περιοδεύσει στους Δήμους Κύμης και Κονιστρών και συγκεκριμένα στις 10.15 π.μ. στην «ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ ΕΠΕ». Στις 12.30 μ.μ. στο νοσοκομείο Κύμης. Στις 2 μ.μ. θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Κύμης. Στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά Αϊ Βλάση και Ταξιάρχη και στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην ταβέρνα «Κήποι των Κήπων» στο χωριό Κήποι.
  • Αύριο Παρασκευή αντιπροσωπεία της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου θα έχει συναντήσεις με τον διοικητή και τα διοικητικά συμβούλια του Συλλόγου Εργαζομένων και των Νοσοκομειακών Γιατρών.
  • Αύριο Παρασκευή στις 11 π.μ. σε πολυκαταστήματα στο κέντρο της αγοράς της Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει η Σοφία Καλαντίδου, βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Το Σάββατο 9/2 στις 11 π.μ. στο πολυκατάστημα «CITY GATE» θα περιοδεύσει η Σοφία Καλαντίδου, βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Το Σάββατο 9/2 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας. Στις 4.30 μ.μ. θα επισκεφθεί τη χωματερή και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους φορείς της περιοχής. Στις 5.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Νησέλι και στις 8.30 μ.μ. θα χαιρετίσει στη συνεστίαση της ΚΟ Αλεξάνδρειας, στο κέντρο «Εξοδος».
  • Το Σάββατο 9/2 συνεστίαση πραγματοποιεί η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Αρχοντικό» στους Κωστακιούς.
  • Την Κυριακή 10/2 οι ΚΟΒ Ανω Λιοσίων του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση, στις 11 π.μ., στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου, για την προστασία της Πάρνηθας, τα αντιπλημμυρικά έργα, για δάσος λαϊκή περιουσία και πόλεις με υποδομές. Θα μιλήσουν ο Χάρης Κωστόπουλος, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής και της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Αχτίδας και ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης, γραμματέας της Αχτίδας και μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ