Σάββατο 1 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Πάσα» στην ανθρωπιά!

Απέναντι στο κράτος των αστών υπάρχουν τα ιδανικά και το φιλότιμο των εργατών. Το ΠΑΜΕ έτρεξε από την πρώτη στιγμή τις μέρες του χιονιά να σταθεί δίπλα στους μετανάστες του καταυλισμού στην Εύβοια.

Απέναντι στο κράτος των μεγαλοκαταπατητών της Πεντέλης, υπάρχει η ευαισθησία και η ανθρωπιά καλλιτεχνών, διανοουμένων, αθλητών για τους μετανάστες του καταυλισμού της Πεντέλης.

*

Μεθαύριο, στις 3 Μάρτη, το ποδοσφαιρικό τμήμα της κίνησης «Hasta la victoria siempre», μια κίνηση για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την οικολογία, που δεν επιδίδεται σε δημόσιες σχέσεις αλλά δρα κόντρα στο ρεύμα, αποφάσισε η πρώτη αθλητική της εκδήλωση να είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους του καταυλισμού των μεταναστών της Πεντέλης. Εκεί στοιβάζονται 250 άνθρωποι. Χωρίς ρεύμα. Εδώ και 5 χρόνια. Σε παράγκες και καλύβες. Ανάμεσά τους και 80 παιδιά...

*

Η ««Hasta la victoria siempre», σε συνεργασία με τους παλαίμαχους του Ιωνικού και υπό την αιγίδα του Δήμου της Νίκαιας, πλαισιωμένη από σπουδαίους, εν ενεργεία και μη, ποδοσφαιριστές (Κωφίδης, Καραπιάλης, Ατματζίδης, Κυριακίδης, Ρότσα, Βαζέχα, Καραδήμος, Βαλαώρας, Γεροθόδωρος κ.ά.) μας καλούν όλους σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, στο γήπεδο της Νεάπολης, την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, με στόχο τη δημοσιοποίηση του προβλήματος των μεταναστών του καταυλισμού, για τη διεκδίκηση του αυτονόητου. Για την ανθρωπιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ