Σάββατο 1 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει ένα διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. στην Στυλίδα. Θα μιλήσει ο Ν. Χαλιώτης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., από το ΝΣ Τρικάλων της ΚΝΕ, στο Δημαρχείο Τρικάλων, θα μιλήσει ο Σ. Σωτηρόπουλος, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στις Ράχες Ικαρίας. Θα μιλήσει ο Μ. Παπαδόπουλος, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Κυριακή

-- Στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Κορίνθου (Δαμασκηνού και Κολοκοτρώνη). Θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. από τις Κομματικές Οργανώσεις του Ελληνικού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην βάση). Θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους) από τις Κομματικές Οργανώσεις της Αχτίδας Βιομηχανίας της ΚΟΑ στον κλάδο Τύπου και Χάρτου. Θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Παρασκευής (Μπουμπουλίνας 8). Θα μιλήσει η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «ΜΕΛΙΝΑ» στο Καματερό. Θα μιλήσει η Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Ερυθραίας «Βίλα Κώστα» (Λουκή Ακρίτα 4). Θα μιλήσει ο Κ. Μαρκέτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 11 π.μ. από την ΚΟ Αγ. Σπυρίδωνα Αιγάλεω στα γραφεία του παραρτήματος οικοδόμων (Ανδριανουπόλεως και Ελλης, Αιγάλεω). Θα μιλήσει ο Π. Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 3/3

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου. Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα 7 στα Σφαγεία (Πειραιώς και Επταλόφου). Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι.

-- Στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Στάνλεϋ» (πλατεία Καραϊσκάκη), από τις ΚΟ ΟΣΕ. Θα μιλήσει ο Σ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., από τις ΚΟ ΔΕΗ, στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη). Θα μιλήσει ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου) από τις ΚΟ Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Θα μιλήσει ο Χ. Κατσώτης, μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στη Παλλήνη στο δημαρχείο, με ομιλητή τον Δ. Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., από τις Κομματικές Οργανώσεις Ν. Φιλαδέλφειας, στο ΠΠΙΕΔ (Λ. Δεκελείας 152). Θα μιλήσει η Μαρία Λαμπρινού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., από τις κλαδικές ΚΟΒ της Αχτίδας Κοκκινιάς, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Βλόντζος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. από την ΚΟΒ Νεάπολη, στα γραφεία της. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ. από την ΚΟ ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ, στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, στο Αμφιθέατρο της Πρυτανείας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ. στο ΤΕΙ της Πάτρας, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 4/3

-- Στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλ. Κάνιγγος) από τις Κομματικές Οργανώσεις των Οικοδόμων της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ. Θα μιλήσει ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Θα μιλήσει ο Θεόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον» των Τρικάλων, θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Τιθορέα, θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος του γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 5/3

-- Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους) από τις Κομματικές Οργανώσεις της Αχτίδας Βιομηχανίας της ΚΟΑ στον κλάδο του Φαρμάκου. Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του ΚΚΕ στο Βύρωνα (Χειμάρρας και Αϊδινίου) από την Κομματική Οργάνωση Εργατών Δήμου. Θα μιλήσει ο Σ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου. Θα μιλήσει ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Πάνθεον» της Ηγουμενίτσας, με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 6/3

-- Στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη) 1ος όροφος, από τις Κομματικές Οργανώσεις της Αχτίδας Βιομηχανίας στον κλάδο του Μετάλλου. Θα μιλήσει ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Περιβόλι Φθιώτιδας, θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στον Αγιο Κωνσταντίνο. Θα μιλήσει ο Τ. Χρονάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ