Σάββατο 1 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Αύριο Κυριακή 2/3, στις 10.30 π.μ., στη Λάρυμνα, σε εκδήλωση για την Ενέργεια, θα μιλήσει ο Τ. Χρονάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή 2/3, στη 1 μ.μ., συνεστίαση της ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου, στην ταβέρνα «Ο Γιάγκος» (Αντωνίου Θεοχάρη 87 & Σοφοκλέους - Καλλίπολη). Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή 2/3 εκδήλωση με θέμα «Κοινωνική Ασφάλιση και γυναίκα» διοργανώνει η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 3/3 περιοδεία στο Νομό Πέλλας θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο στελεχών της Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ μαζί με τον βουλευτή Γιάννη Ζιώγα. Στις 12 μ., θα επισκεφθούν το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Στις 2.30 μ.μ. θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στην Εδεσσα, στο Δημοτικό Κέντρο «Καταρράκτες». Στις 5.30 μ.μ., θα συναντηθούν με το Σύλλογο της Διατηρητέας Συνοικίας Βαρόσι της Εδεσσας. Στις 7 μ.μ., ο Γιάννης Ζιώγας θα μιλήσει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Εδεσσας (Βαρόσι). Στις 8.30 μ.μ. θα γίνει συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Κτηνοτρόφων του νομού.

-- Τη Δευτέρα 3/3, στις 9.30 π.μ., η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Βιοτεχνικό Πάρκο Σχιστού.

-- Την Τρίτη 4/3, η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., θα περιοδεύσει στο ΙΕΚ Κορυδαλλού.

-- Την Τετάρτη 5/3, στις 7 μ.μ., στη Λαμία, σε εκδήλωση για την Υγεία και την πρόταση του ΚΚΕ θα μιλήσει ο Τ. Χρονάς.

-- Την Τετάρτη 5/3, η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Δράση Τώρα: Για την προστασία από τους σεισμούς. Για έργα αντισεισμικής θωράκισης και προστασίας», στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης, στις 6 μ.μ.

-- Την Παρασκευή 7/3, η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., θα περιοδεύσει στο VILLAGE και στο ALLOU FUN PARK.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ