Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΙΕΡΙΑ
Θεωρεί το ΙΕΚ «μαγαζί του»

Ανακοίνωση της ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ για τον διευθυντή του ΙΕΚ Κατερίνης

Την αλλοπρόσαλλη και αντιφατική συμπεριφορά του διευθυντή του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατερίνης και συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ, καταγγέλλει η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ, κλιμάκιο της οποίας επισκέφθηκε το ΙΕΚ Κατερίνης, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απαγόρευση μελών της ΚΝΕ να μοιράσουν μέσα στο χώρο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις της οργάνωσης για τα ΙΕΚ. Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΝΕ Πιερίας, ο διευθυντής στην αρχή υποδέχτηκε το κλιμάκιο του ΚΚΕ στο γραφείο του, μετά από λίγο όμως ζητούσε το λόγο γιατί το κλιμάκιο δε ζήτησε προηγούμενα άδεια για να τον επισκεφθεί.

«Ο διευθυντής μαινόμενος ταύρος, αγνοώντας τον θεσμικό του ρόλο ως διευθυντή δημοσίου ιδρύματος, μέσα από ένα αντικομμουνιστικό παραλήρημα έβαλε εναντίον στελεχών του κόμματος λέγοντας λίγο πολύ ότι κουμάντο κάνει αυτός και ποιος θα μπαίνει και θα βγαίνει θα αποφασίζει αυτός.

Το ζήτημα που προέκυψε είναι κατά τη ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ πολύ σοβαρό. Εδώ πρόκειται για κατάλυση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δημοκρατικού δικαιώματος της ελεύθερης διακίνησης ιδεών μέσα σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ