Τρίτη 18 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ

ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΘΥΡΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Με Ερώτησή του το ΚΚΕ φέρνει στη Βουλή και καταγγέλλει την περίπτωση εκποίησης δημόσιας περιουσίας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Θυρρείου του Δήμου Ανακτορίου. Πρόκειται για αγροτεμάχιο, παραθαλάσσιο, έκτασης 7.674 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο ανήκει στην κτηματική περιφέρεια του Δ.Δ. Θυρρείου. Προέρχεται από απαλλοτριώσεις που έγιναν την περίοδο 1962 - 1964. Το συγκεκριμένο, με αριθμό 533, δε δόθηκε σε ιδιώτες και παρέμεινε στην κατοχή του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, Νίκος Καραθανασόπουλος και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό:

  • Γιατί η δημοπρασία έγινε σε διαφορετικό Δημοτικό Διαμέρισμα από αυτό στο οποίο βρίσκεται το αγροτεμάχιο;
  • Κρίνει ο Υπουργός πως το τίμημα είναι το αυτό που αρμόζει;
  • Κρίνει ο Υπουργός πως η όλη διαδικασία, αν και νομότυπη, είναι η πρέπουσα;

ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί με την έλλειψη δημόσιου χώρου στάθμευσης οχημάτων στα καινούρια κτίρια του ΙΚΑ του Ν. Ηρακλείου, για την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων και ασφαλισμένων.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, Κώστας Καζάκος, Βέρα Νικολαΐδου και Σταύρος Σκοπελίτης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς:

  • Τι μέτρα θα πάρουν ώστε η μετακίνηση εργαζομένων και ασφαλισμένων από και προς το ΙΚΑ να γίνεται εύκολα και σωστά και να υπάρχει απευθείας σύνδεση με την Εθνική Οδό.
  • Πότε θα δημιουργηθεί σύγχρονος, δημόσιος, ασφαλής και δωρεάν χώρος στάθμευσης για την εξυπηρέτηση όσων εργάζονται ή επισκέπτονται τα καινούρια κτίρια του ΙΚΑ του Ν. Ηρακλείου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ