Τρίτη 18 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό για τις ενέργειες που σκοπεύει να κάνει ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, να γίνει άμεσα η γεωτεχνική μελέτη και να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου στο λιμανάκι της Σκάλας Μιστεγνών Δήμου Λουτροπόλεως Θέρμης Ν. Μυτιλήνης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, Νίκος Καραθανασόπουλος, Κώστας Αλυσανδράκης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ποταμούλας, του Δήμου Παρακαμπυλίων, του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και για την πλήρη αποζημίωση για τις καταστροφές που υπέστησαν.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους και Κώστας Αλυσανδράκης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί ώστε η αίτηση για αμοιβαία μετάθεση των Νοσηλευτών ΤΕ Δήμα Λουκά, του Σταύρου, που υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κοζάνης και της Κουμπούρα Μαρίας, του Αστερίου, που υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων να έχει γρήγορη και θετική εξέλιξη.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει άμεσα ώστε οι αλλοδαποί μαθητές να εγγράφονται χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις στα ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ της Μαγνησίας όπως γίνεται σε όλη τη χώρα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια Υπουργό τι μέτρα θα πάρει το Υπουργείο Εξωτερικών για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που απορρέουν και από διεθνείς συμβάσεις, των Ελλήνων που ζουν στην Παλαιστίνη, να αναγνωριστούν τα ελληνικά διαβατήρια και να ταξιδεύουν όπως δικαιούνται και από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ προς και από την Ελλάδα, χωρίς προσκόμματα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, Κώστας Καζάκος και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς για ποιο λόγο δεν υπάρχει κανένα συγκοινωνιακό μέσο να καλύψει την ανάγκη μεταφοράς των 110 μαθητών από το Δήμο Αρτέμιδος στο ΕΠΑΛ Ραφήνας και αν προτίθεται η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη λύση αυτού του προβλήματος που απασχολεί μαθητές και γονείς.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Γιάννης Γκιόκας, Κώστας Καζάκος και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει προκειμένου να προσληφθεί μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό για τα σχολεία της ελληνικής κοινότητας της Ν. Αφρικής, αξιοποιώντας και τους ομογενείς εκπαιδευτικούς της Ν. Αφρικής ώστε τα Ελληνόπουλα να μορφωθούν και να μάθουν τη γλώσσα των γονιών τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ