Πέμπτη 22 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κενές υποσχέσεις

«Κλαίει» για τους επαγγελματοβιοτέχνες, αλλά τους τραπεζίτες «χαϊδεύει» το ΠΑΣΟΚ που έχει δείξει αμέτρητες φορές στο παρελθόν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, άλλα να λέει και άλλα να πράττει, άλλα να υποστηρίζει γενικά και αδίστακτα να τα ανατρέπει μέσα σε λίγες - τις ίδιες - φράσεις!!!

Βγήκε ο Μ. Χρυσοχοΐδης και μίλησε για «εγκληματική» άρνηση των τραπεζών να αξιολογήσουν θετικά τις χιλιάδες αιτήσεις που τους έχουν υποβληθεί για δανειοδότηση με την εγγύηση του ΤΕΜΠΜΕ. Την ίδια ώρα όμως δικαιολογούσε το «έγκλημα» και στήριζε εμμέσως τις αξιώσεις των τραπεζών.

Υποστήριξε ότι η αδιαφορία των τραπεζών οφείλεται σε δύο λόγους. Από τη μια, στον όρο σύμφωνα με τον οποίο διακόπτεται η συνεργασία του ΤΕΜΠΜΕ με την τράπεζα της οποίας οι καταπτώσεις δανείων ξεπερνούν το 7%. Από την άλλη, επειδή το πρόγραμμα είναι ανταποδοτικό ως προς άλλα προϊόντα τους και δεν αφήνει σημαντικά κέρδη.

Το ΠΑΣΟΚ έχει «χορτάσει» τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ από λόγια, κενές υποσχέσεις και μια βαθιά εχθρική πολιτική σε βάρος τους. Η έμμεση στήριξη των τραπεζών είναι ακόμη μια πρόκληση σε βάρος τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ