Πέμπτη 22 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΝΟ ΑΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση για το Παλαιστινιακό, σήμερα Πέμπτη, στο αμφιθέατρο Χημικού (ΑΘΕ 10), στις 12 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, αύριο Παρασκευή, στην ταβέρνα «Δειπνοσοφιστές ο Ρήγας», επί της λεωφόρου Γέρακα 16, στις 9 μ.μ.

-- Η ΚΟΒ Αρτέμιδας διοργανώνει συνεστίαση αύριο Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «ΜΙΤΕΡΑΝ», Αγίου Ιωάννου 75 (από 8η στάση Βραυρώνος).

-- Οι ΚΟ Χαϊδαρίου διοργανώνουν συνεστίαση, το Σάββατο 24/1, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Ανέστης» στο Δαφνί Χαϊδαρίου.

-- Πολιτική εκδήλωση τιμής για τον σ. Γιάννη Καρανάσο, μπροστά στα 90 χρόνια του ΚΚΕ, διοργανώνει η ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ, το Σάββατο 24/1, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ευθυμίας, με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, το Σάββατο 24/1, στο κέντρο «Λιβαδάκι» με ζωντανή μουσική, στις 8 μ.μ.

-- H ΚΟ Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, το Σάββατο 24/1, στο Οικογενειακό Κέντρο «Παλάτι», στην Κοζάνη.

-- Η ΚΟ Κορυδαλλού του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, την Κυριακή 25 Γενάρη, στη 1.30 μ.μ., στο κέντρο «Νέα Συντροφιά» (Ααρ. Αντύπα 34, Αγία Βαρβάρα - Αιγάλεω).

-- Στην Αγιά του Δήμου Πάργας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει, τη Δευτέρα 26/1, στις 6.30 μ.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, παρουσιάζοντας την πολιτική πρόταση του Κόμματος για την αγροτική οικονομία.

-- Στη Λούτσα Πρέβεζας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει, την Τετάρτη 28/1, στις 6.30 μ.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, παρουσιάζοντας την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία.

-- Η Αχτίδα Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟΑ διοργανώνει συνεστίαση, την Κυριακή 1/2, στις 13.00, στο κέντρο «Ποικίλη Στοά», Αγίου Φιλίππου 14, Μοναστηράκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ