Πέμπτη 22 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Αναπροσαρμόζουν τα οικονομικά πλάνα!

Πριν ακόμη λήξει η δίμηνη οικονομική εξόρμηση προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου του Κόμματος η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας κάλυψε κατά 100% το πλάνο της. Ηδη οι Νομαρχιακές Οργανώσεις άρχισαν να αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους, ενώ με μεγάλο ενθουσιασμό και με αισιοδοξία εντείνονται οι προσπάθειες των μελών και φίλων του ΚΚΕ για την υπερκάλυψη. Από τις Νομαρχιακές Οργανώσεις έχουν υπερκαλύψει ήδη τα πλάνα τους η ΝΕ Σερρών και η ΝΕ Πιερίας, που προχώρησαν στο μεταξύ σε αναπροσαρμογή, κοντά στην κάλυψη των πλάνων τους βρίσκονται οι ΝΕ Πέλλας και Κιλκίς και ακολουθεί η ΝΕ Ημαθίας.

Πολλές είναι οι πρωτοπόρες ΚΟΒ στην Κεντρική Μακεδονία που έχουν καλύψει σε υψηλά επίπεδα το πλάνο τους κι άλλες ήδη το έχουν κατά πολύ υπερκαλύψει. Ανάμεσά τους είναι η ΚΟΒ Ν. Ζίχνης Σερρών, η ΚΟΒ Πλατέως, η ΚΟΒ των ΔΕΚΟ Σερρών, συνοικιακές ΚΟΒ των πόλεων Βέροιας και Εδεσσας, η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σερρών κλπ.

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά η οικονομική εξόρμηση στο Νομό Σερρών, καθώς τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ αισιοδοξούν σε σημαντικότατη υπερκάλυψη του πλάνου, καθώς στους στόχους της οικονομικής εξόρμησης βρίσκεται πέρα από τη στέγαση του Αρχείου του Κόμματος και η απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων για τις ανάγκες της Κομματικής Οργάνωσης των Σερρών.

Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Ο Νίκος Κοζάτσας προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Πετραλώνων, για τη στέγαση του Αρχείου του ΚΚΕ.

-- Ο σύντροφος Γεράσιμος Μουρελάτος προσφέρει, δεύτερη δόση, στη μνήμη των συντρόφων που χάθηκαν, 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μεσολογγίου.

-- Αντιστασιακοί του Καματερού προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟ Καματερού.

-- Ο Δημοσθένης Παπαδάτος προσφέρει 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ανω Νέας Κυψέλης, στη μνήμη όλων των αγωνιστών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ και, βεβαίως, του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ