Πέμπτη 22 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγχαρητήρια επιστολή της Αλέκας Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, απέστειλε στο νέο Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Αντρο Κυπριανού, την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή:

«Αγαπητέ σύντροφε Αντρο,

Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ σου απευθύνω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σου στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής. Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και στους αγώνες των Κυπρίων κομμουνιστών.

Οι εργαζόμενοι της Κύπρου προσδοκούν πολλά από το ΑΚΕΛ, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες. Αναγνωρίζουν τους μακρόχρονους αγώνες του για την ενότητα του κυπριακού λαού ενάντια στην κατοχή, για την επαναπροσέγγιση Ελληνοκυπρίων - Τουρκοκυπρίων, για μια ειρηνική, δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση του κυπριακού προβλήματος. Σε αυτόν τον αγώνα το ΑΚΕΛ, ο κυπριακός λαός μπορούν πάντα να υπολογίζουν στην αταλάντευτη αλληλεγγύη των Ελλήνων κομμουνιστών.

Τα κόμματά μας συνδέονται με δεσμούς αίματος κοινωνικών παραδόσεων και αγώνων, με στενές αδελφικές σχέσεις συνεργασίας και αλληλεγγύης που ευχόμαστε να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο.

Αλέκα Παπαρήγα

Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ