Πέμπτη 22 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Με τον Ομπάμα μέσω ... περιβάλλοντος

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ως γνωστόν, είναι αρκετά μεγάλο το πολιτικό ...«φαν κλαμπ» του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, στην Ελλάδα, μια και έχουμε διαπιστώσει πως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους χώρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ε, στους παραπάνω προσθέστε και τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτέρως τον βουλευτή του Γρηγόρη Ψαριανό!

Μιλώντας ο εν λόγω στο Κοινοβούλιο, τη μέρα της ορκωμοσίας του, δεν παρέλειψε τις ευχές του αλλά και το ...θαυμασμό του για την περιβαλλοντική πολιτική του νέου Αμερικανού Προέδρου. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του Γρ. Ψαριανού: «Ο Μπάρακ Ομπάμα που - καλή τύχη να έχει! - ορκίζεται, έθεσε ως πρώτο στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ε, να πάρουμε, λοιπόν, γραμμή από τις Ηνωμένες Πολιτείες επιτέλους μια φορά στην ιστορία και να ακούσουμε τον Πρόεδρο και να φροντίσουμε και για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και για την προστασία του περιβάλλοντος»!

Η δήλωση δεν έμεινε ασχολίαστη από τον βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Αλυσανδράκη, που επισήμανε πως «στον "ποικιλόχρωμο" χώρο που αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μια σειρά από τέτοιες απόψεις. Είναι τόσο μεγάλη η λαγνεία απέναντι σ' αυτούς που μιλάνε για το περιβάλλον;»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ