Τρίτη 4 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ξεσηκωμός με επόμενο σταθμό την απεργία

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ για τα μέτρα της κυβέρνησης

Για τα βάρβαρα μέτρα που ανακοίνωσε την Κυριακή η κυβέρνηση, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Τώρα δεν χωράνε αυταπάτες και αναμονή. Ξεσηκωμός!

Τα νέα βάρβαρα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στα οποία βάζουν πλάτη ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. και πανηγυρίζουν ΕΕ και κεφάλαιο, χτυπάνε τις τελευταίες κατακτήσεις που έχουν απομείνει. Πρώτα απ' όλα στο στόχαστρο είναι οι νέες και οι νέοι εργαζόμενοι, τα παιδιά της εργατικής - λαϊκής οικογένειας. Για να διασφαλίσουν τα κέρδη της πλουτοκρατίας, επιδιώκουν να καταδικάσουν τη νέα γενιά στην ανεργία και την ανασφάλεια, στην πιο άγρια εκμετάλλευση, χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Πρώτη απάντηση η απεργία της Τετάρτης 5 του μήνα. Ούτε ένας νέος να μην πιάσει δουλειά, να νεκρώσουν εργοστάσια και γραφεία, σχολές και σχολεία, γειτονιές. Ολοι στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ! Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία! Οι μόνες θυσίες που πιάνουν τόπο είναι οι θυσίες του αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Πολύ περισσότερο σήμερα ήρθε η ώρα σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά, σε κάθε ΙΕΚ και σχολή να συζητηθεί η πραγματική διέξοδος, ο άλλος δρόμος ανάπτυξης που έχουν ανάγκη ο λαός και η νεολαία: Ο δρόμος της κοινωνικοποίησης των μονοπωλίων, της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ