Τρίτη 4 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΗ
Να βουλιάξει η Αθήνα!

Με εξορμήσεις και άλλες πολύμορφες παρεμβάσεις, οι Κομματικές Οργανώσεις ρίχνονται στη μάχη για την επιτυχία της κινητοποίησης

Στη μάχη για την επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΚΚΕ το Σάββατο 15 του Μάη στις 12 το μεσημέρι στο Πεδίον του Αρεως με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, έχουν ριχτεί οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις απ' άκρη σ' άκρη, σε όλη τη χώρα. Παράλληλα με την πρωτοπόρα δράση σε όλες τις καθημερινές μάχες στους τόπους δουλειάς, οι κομμουνιστές διαδίδουν πλατιά το αγωνιστικό σάλπισμα του Κόμματος: «Υπάρχει λύση, υπάρχει διέξοδος! Ηρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός! Ελάτε μαζί μας!».

Απέναντι στους εκβιασμούς προς τα εργατικά και λαϊκά στρώματα να σκύψουν το κεφάλι και να δεχτούν τη νέα βάρβαρη αντιλαϊκή λαίλαπα, το ΚΚΕ καλεί τους εργατοϋπάλληλους και τα λαϊκά στρώματα να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους και να συμπαραταχθούν με το Κόμμα. Γιατί υπάρχει δυνατότητα εξόδου από την κρίση προς όφελος του λαού. Περνάει μέσα από την ανάπτυξη της λαϊκής αντεπίθεσης κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιούν και προωθούν οι εκπρόσωποι της πλουτοκρατίας.

Με στόχο να μετατραπεί η αγανάκτηση σε ένα πολύβουο ποτάμι παλλαϊκής συσπείρωσης για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, με πολύμορφες δραστηριότητες σε τόπους δουλειάς, εκπαίδευσης, σε γειτονιές και αγορές, παλεύουν για να φτάσει η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου, στους εργατοϋπάλληλους, στους ανέργους, στους νέους, στις γυναίκες, στη φτωχή και μεσαία αγροτιά, στους μικρούς αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες, σε αγωνιστές που έχουν συναντηθεί στο παρελθόν με το ΚΚΕ στα μετερίζια του αγώνα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ προγραμματίζει πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων την Πέμπτη και την Παρασκευή, πρωί και απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ