Τρίτη 4 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Θρασύτατη επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα

Σαν απλά «αντιπυρετικά» χαρακτηρίζει τα βάρβαρα αντιλαϊκά κι αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης ο ΛΑ.Ο.Σ., εγκρίνοντας εκ των προτέρων ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν αρκείται πλέον στο να υπερασπίζεται ψυχή τε και σώματι την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά προχωρά και στην πλήρη αθώωση εκείνων που την εφάρμοσαν και εκείνων για τους οποίους εφαρμόστηκε. Οπως είχε το θράσος να δηλώσει ο εκπρόσωπός του «οι εργαζόμενοι καλούνται να αντέξουν στο σοκ που τους επιφύλαξαν οι πολιτικές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, υποχωρώντας συστηματικά στους εκφοβισμούς - εκβιασμούς της Αριστεράς».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του Γ. Καρατζαφέρη στον ΡΙΑΛ: «Οι ακραίες αντιδράσεις βλάπτουν. Θα 'πρεπε μήπως να δώσουμε συγχαρητήρια στην Αριστερά που στέρησε θέσεις εργασίας από τους Ελληνες εργαζομένους και συνάλλαγμα απ' τη χώρα, την ώρα που το έχουμε περισσότερο ανάγκη, στέλνοντας - με την ανεύθυνη στάση της να κλείσει το λιμάνι - το θιγόμενο τουριστικό πρακτορείο στα τουρκικά λιμάνια αντί των ελληνικών;».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έσπευσε να χειροκροτήσει πρόταση για μείωση κατά το ήμισυ των μισθών των βουλευτών, εντάσσοντας όμως αυτήν την πρόταση στην προσπάθεια να εκπέμψει το αστικό πολιτικό σύστημα μήνυμα στο λαό να υπομείνει αδιαμαρτύρητα τα μέτρα. Οπως είπε: «Για να δώσουμε στο λαό το κίνητρο ότι και οι βουλευτές υποφέρουν και δέχονται κι αυτοί την αλλοίωση του επιπέδου ζωής τους».

Τα κελεύσματα υποταγής έδωσαν και πήραν χτες απ' τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. που σταθερά βάζει πλάτη στο να περάσει η αντιλαϊκή πολιτική. Στον ΑΝΤ1 δήλωσε «το σύνολο του πολιτικού κόσμου θα πρέπει να ομονοήσει και να σταθεί σαν γροθιά χωρίς διχαστικά φαινόμενα που μόνο κακό προξενούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ